Mixa baby земав јас пред некоја недела за моето, и за истава проблематика мислам дека ќе е супер. Јас сум презадоволна, од Биодерма прејдовме на ова, ги има во дм.
Вие што користите маслено средство за тело, за косичката имате друго шампонче или со истото? Сакам да му сменам на Uriage маслено, не дека има реална потреба ама видов добар состав.
Podobro e za telo masleno mnogu neka ja pravi kozata ama za kosa ne mi se svigjase brzo i se mrseshe, podobro poseben za kosa
Ние ја користиме цела линија на uriage, маслена купкаа и шампонче посебно си се. Преубав состав и најнежна кожичка
Јас користам друго шампонче за коса. Моево се роди со многу коса и на почетокот со масленото му миев и коса ама многу му се мрсеше. Откако сменив посебно шампонче само за коса не му се мрси толку.
Даааа, во мозок ми е врежан мирисот на лосиончето за тело, тоа ми е мирисот на ќерка ми, core memory за цел живот
Ние сме на Биодерма заради атопична и сме презадоволни. Веќе сме годинка и сакам да ја сменам масленава купка и да земам друго. Ќе си продолжам со балзамот на Биодерма, ама се мислев нешто друго да пробам за бањање. Препорака?
Ние 7 месеци ја користиме маслената на Bioderma и за тело и за коса, не и се мрси ич, наелектризирана е како киви е во главчето
Mixa baby користиме ние за тело, шампон на бејбилов и балзамот од Боиодерма за атопична. За сега новава маслена е топ.
Зегин ги нема нешто годинава со попустите за блек фрајдеј, а таман ги чекав да си изнакупам се од uriage..