Епа ја сум измешала од многу читање изгледа А иначе и јас само кокосово имам земено до сега од козметика
Супер избор со оглед дека веледата е 100% природна јас од почеток ставам и шампин со купка по многу малку !
Ние почнавм со Corineto, иако се мислев за Мустела која ја користев за првото. Задоволна сум од Corineto. Мириса убаво, не ја суши многу кожата, инаку и хип имаме користено и е ок.
Девојки прочитав дека некои тука ја користите колекцијата на Weleda за нега на вашите најмили, па ме интересира дали станува збор за оваа со Calendula?
Да, таа е, со невен. Има и нова колекција на веледа со екстракт од бел слез мислам дека, но кај нас уште не ја увезуваат
Јас се одлучив започеток за маслената купка на еуцерин и земав на корин де фарм крема против иритација. Па ќе вифиме како ќе му пријаат на бебуш. Нешто имаше пишано место павловичева пенатен дека може,ме интересира дали е подобра од искуство. Гледам во дм на попуст беше па се мислам да ја земам таа.
Бекутан влажни и бекутан шампонче. .Сега за малото пенливо бекутан..И за керка ми ги користам и за него..Сега за сега сум задоволна..
Devojki gi probala li nekoja vlaznite maramcinja na Hipp i da ja zamolam biodevojka da gi vidi sostojkite(ovie na slikava se tie hipp) Fala odnapred!
Да прашам дали некој ја користел кремата на Мустела која била со пиперка за бебиња кои подкашлуваат . Дали е ефикасна и каде ја има ? Фала
I nas ni ja prepisaa ama ne sum ja zela.imala smiruvacki efekt za kaslica.Mm rece okolu 1500d.bila vo aptekite.i mene me interesira dali ja koristel nekoj
Jas ja imam penaten I voopsto ne mi e korisna Na bebka koga I bese crveno gazeto se ubiv od mackanje i nisto Jas si zemam od apteka sekogas I mi trae dca meseci Poveke kosta ama barem efikasno e
Дали некој има инфо дали сеуште се продава мустела кај нас? Јас пред 2 месеци барав стелатопија во сите аптеки што стигнав и никаде немаше, за на крај да ми кажат дека мустела не се произведува повеќе?!