Ова може ли за бебе од 3 месеци? Од како залади времето и на бебево мое приметувам по сува му е кожата на лицето особено кога излегуваме надвор. До сега ништо не сум го мачкала.
Малку на челото имаше како перут, со кремава му се среди. Инаку мустелава е за нормална кожа, ама на нас ни помогна и за сувите делови на лице.
Јас земав се од чико и кога имав проблем со лицето матичната ни рече да го капам со еуцерин маслена купка и супер сме на тело го мачкам со масло на чико а на лице со павловичева оригинал само кога го капам
@eli25 јас го бањам со еуцерин, а го мачкам со кокосово . Пробај со него преубаво е мн сум задоволна и најорганско плус
@Biodevojka те молам за мислење за кремчево за лице за студено време.. На алверде е, baby cold cream Те поздравувам
Кокосовото ти е најдобро за бебешка кожа, ете читни ги статиите и истражувањата на гугле. Имаш и на јутуб. Од прв ден синко го мачкам со кокосово нерафинирано органско. Некогаш откако ќе го избањам му ја полнам кадичката со чиста топла вода и внатре ставам од кокосовото. Кожата ја прави свила ем е хранливо. Ете го глеаш на фб на слика Свила му е кожата ( мада и ја и маж ми немаме проблем со кожата ) и никогаш нит се перутала, ни црвенило ни ништо. Ем е научен кога го мачкам на фаца отвара уста за да му ги намачкам и непцата
@eli25 хаха да исто и мене ми беше чуден мирисот на почеток , ама сега веќе не го осеќам . Не мириса јако така да нема гајле . Битно кожата ја прави многу убава . Пробајте 1 недела ќе видиш разлика . Бацки на другарчето
Мила од каде ги зема производите на Little Siberica? Слушнав дека се многу убави но не успеав да ги најдам по аптекиве, дали и тебе ти ги фалеа?...и поединечно кажи ми како се цените за кремчето, уљето и шампончето...
Првиот производ го купив од аптеката во Капитол- Анни фарм, а останатите ги земав од Космо. Првата слика е шампонот што го земав а претходно прочитав рецензија од Биодевојка. Значи ова е нешто неверојатно. Доколку сте фан на органска козметика тогаш ова е врвот. Каква веледа, логона, хаушка, ова е нешто најдобро што имам пробано до сега. Кремчето го земав 420ден, маслото е 700 денари а шампончето е 670 ден. Иако се малку поскапи првично се двоумев ама сега не жалам ни за денар A шампонот за мене е 400 денари. Најдов нивна фб страна и имаат едукативни текстови и од следна плата планирам да докупам што ми останало
Devojki dali ja imate koristeno ovaa kozmetika? Drugarka od Germanija mi ja ima spomenato deka bila najdobra za novorodencinja zaradi pH 5.5 . Od moe iskustvo tocno e deka taa e pH vrednost na zdrava koza I tokmu takva im e potrebna na bebinjata vo prvite 3-4 meseci za da im se oformi zastitnata funkcija na kozickata. Jas dosega imam koristeno od Baby no kaj mene za suva koza I se pokaza kako odlicna. Vi ja imaat preporacano nekade?