Емолиентната крема Стелатопија ја котистиме скоро цел месец ама не гледам некое драстично подобрување, сега го земавме и маслото за капење па ќе видиме а Стелатрија да не има користено некој како крема за зараснување се води наменета за иритирана кожа?
Тогаш смени, не одговара за сечија кожа Стелатопијата и не сите се задоволни, ете на А-Дерма зеди, Еуцерин можеш.. Имаш посебна трма за Атопичен дерматит, па оди читни
@ivast нас не ни одговараше толку мн стелатопиа, како што е сега со а дерма. Не е ефтина, поскапа е од стелатопиа. Не лепи. Не мириса. Горе доле сите тие се слични, само треба да погодите што најмногу ви одговара.
Само да те прашам со маслената купка ја миеш и косата на бебето, со оглед на тоа што не се одмива, косата сигурно треба да се одмие после тоа? или за косата друго да си кпристам?
Мајки кои беа влажните на бејби лав 99% вода ,зелените или плавите? Јас земав од зелените за во болница ...
Мамички кои влажни марамици ги купувате? Се спремам па да ги ставам на листа некој по ваше мислење Јас се мислев за Pampers ?
Мене Памперс ми се прескапи. Значи претерано за влажни марамчиња. Јас користам Виолета бели на база на вода и пријатно се изненадив. Изборот е твој.
Тука кажаа дека била околу 600ден, затоа реков поевтина е А-Дерма, а не знам колку е Стелатопија мислам ја купив 980ден.
Јас ако треба да користам влажни марамчиња (користам само кога сме излезени) користам на Бекутан. Моето од обичните Памперс добива црвен гас, му одговараат само Памперс Премиум. За почеток земи некои понеутрални илиодмивај со вода. Јас сеуште при менување пелена на двегодишно дете користам сува марамица или памук натопен во вода.
1200 или повеќе. Не ми текнува точно. Некаде погоре Ели имаше пишано, ако не те мрзи да бараш. Едит, и Ели пишала околу 1200, проверив. Толку беше.
И јас баш скоро зимав и се ми стоеше цена околу 500ден, ама викам да не сум грешка па не спомнав Скапо ова, наводно по редовна цена нешто помалку од 100ден демек брррр
Ептен ми се поклопија работите инаку за цени сум крш имав купено пакетче и сметката стоеше одозгора, па се преслушав