Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Детски навики, останати и денес...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Snow-Queen, 2 септември 2013.

1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.776
    Допаѓања:
    169.492
    Чоколино :inlove:
    Последно наговорив мама да ми купи кога вадев заб па се вадев дека морам да јадам нешто течно :rofl:
    А баш сакам :u:

2. Fitteen

Fitteen Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    723
    Незнам...не ми текнува речиси ништо освен тоа што уште си ја мијам косата седната доле :rofl:

3. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Пире....од готовите - ми мириса на градинка.

Ставање цвеќе во секој украс по дома што има дупче - ме потсеќа на обидите да ја импресионираме мајка ми, ако нешто уплескавме ( среќа дома испофрлав се што е џиџи миџи)

Пеење во кола - секогаш пеевме со сестра ми ( и секако на 10м. пред зграда заспивавме за да не носат во раце)

- кој прв стане од ручек, носи чаша вода
    - кој е последен, раскрева
    - од 16 до 18 часот не вртам на телефон, после 22 исто така (и не одговарам)

И секако - млеко и бисквити, за празници и чоколино :D

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Па понекогаш сакам и јас да си поткаснам чоколино, ама некогаш ми е срам да одам да купам. Кај што одам во маалскава продавница се знаеме па ќе си речат: „Што му е бе на овој, на овие години чоколино ќе јаде“? :^) Ама еве сега додека го пишувам ова решив кога ќе одиме да пазаруваме за дома ќе си купам па што сака нека биде, еднаш се живее. :D
    До ден денес си јадам бисквити со млеко и пијам чоколадно млеко. Во чоколадно млеко се давам, едно буре малку ми е и додека сум жив ќе го пијам. :angel:

На Bitter-Sweet и Slatkarka94 им се допаѓа ова.
  5. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Пред да заспијам се нишам едно 15и послем како бебе спиам иам 18год и уште се нишкам ќе ја стаам раката на уво ии така...и мама или дечко ми неможе да заспие:devil::muscle:

На Mr. Right му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Играње и пеење пред огледало само сега без толчник (микрофон ми беше), буткање кај мама во прегратка како да имам 5 не 25 , сакам да се мазам најмногу со неа . Пресоблекување 100 пати паред да одам некаде, знам од мала за тоа ќотек јадев ,а богами и пак ке јадам за каснење , од другарките . :D
    А да , несвесно уште спијам на грб како бебе со раце нагоре :lol: знам на стомак спијам , ама еве ми кажуваат дома. Иииии една грда навика (страв) ,кога грми се пикам одма под ќебе :whew: Многу ми е страв(facepalm);(:D

7. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Секое сабајле буквално пијам млеко со несквик.
    Некогаш ретко кога ќе се случи да нема или млеко или несквик- општа туча настанва.
    Ни кафе пијам, ни доручвам ни ништо.
    Млекоооо!

На Petra777 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Уживам во чоколино. :inlove:

На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.