Помина и нашиот роденден, а не сум пишала. Го славевме во двор како што беше планот. Се погоди и времето. Украсувањето го направивме на тема. Јас правев се сама. Направив се, зошто готово не најдов ништо, па барав по интернет, принтав, составував, а мм мрчеше . Купив преку десет балони со хелиум и многу обични балони. Натпис среќен роденден, украси, балони, капи, маици и тортата се поврзано со темата. Храната ни беше кетеринг, плус мајка ми појача со салати и кифлички . Од работа имавме само изнесување маси и столчиња и враќање назад. Така да на крајот на денот не бев уморна, напротив. Си поминавме супер. Бевме само најблиските. Си поседовме цело попладне. На крај децата на одење си земаа по еден балон дома.
https://m.facebook.com/profile.php?id=403061256435623&tsid=0.6561467107385397&source=typeahead Две фотографки се, работеле и со детски фотосесии...Можеш и да и пишеш директно на профилот на Ирена: https://m.facebook.com/profile.php?id=1015862208&tsid=0.18540383037179708&source=typeahead
Фала @Kitten , и пишав на Ирена ама зафатена е тој ден, ми препорача друг фотограф и се договоривме. Срцка е @ljubam ептен ми помогна
Еј баш ми е мило, не се ни сомневам дека немала да ти помогне Убав провод па пофали ни се со некоја роденденска слика
Majki,nekoja dali ima iskustvo so proslava na rodenden vo ZOO ili mozebi ste bile tamu gosti na rod? Sto se nudi,vo smisol na animacija na decinjata i slicno? Zadovolni?
@PUPICA внука ми славеше роденден во зоолошка ама пред 2-3 години. Золва ми имаше нарачано кетеринг, пијачките беа од шанкот, на масите нема декорации ама може што сакаш да си донесеш. Кога се собраа дечињата дојде вовчето и имаа многу убава тура низ зоолошката. Внука ми се сликаше со лемурите, имаше опција и јавање пони за децата. Карши кафичот имаше надувано замоци за скокање и качување. Еден од поубавите родендени. Сега некој друг го земал кафичот па не знам како е.
@irenna Ти благодарам на инфо. Во секој случај ќе треба да појдам во ЗОО и да се распрашам,оти има и ново кафуле отворено и наводно некоја нова шема на родендени.
Majki aj preporacajte mi fotograf za rodendenot na sinko? Toj sto go imavme rezervirano otkaza vcera od opravdani pricini i sea nigde nemozam da najdam za vo cetvrtok ni treba
Еве можност да се заштеди Се доделуваат бесплатни термини за родендени во игротека http://termin.mk/igroteka/blog/gaga-rodenden-2 Разгледајте, сите најдобри игротеки во градов ги има на странава.
Женски по колку пари се тортите од хамер? На син ми му се ближи роденденот па си правам сметки дали за во градинка таква торта да му купам или направам.
Skapo e. Ima gotovi zo po dve krem banani vnatre ako ne se lazam, vo poholemite marketi. E sega koja firma bese zaboraviv, od onie krem banani crveno so zolto sto se. Ama mozes i drugo da stavis vnatre i konfeti odele so niv za samo 250 mkd.
Дали знае некој кои се цените за прослава на роденден во игротеката Киндер парк во парк (поранешна опатија)?
Info od letovo,jas koga se interesirav... Do 15 deca-300 den po dete,250 den za 15+ deca. Obvrzuvaa meni za vozrasni,imase od 300 den pa nagore,nezavisno dali vo vid na porcija ili svedska masa.Pijackite baska. Najubavo javi se ili pojdi direktno tamu,ljubezni se.I imaj vo predvid deka se full so rodendeni,treba navremena rezervacija. P.S Hranata e solidna,picite top.100 den skopsko i radler,pa nagore.K.Kola 80 den.Pred nekoj den bevme cisto onaka.Generalno,300-350 evra ne te krpat,po moja matematika.Too much...
Прескапо . Имам 6 деца и 15 возрасни. Слушнав дека игротеката е бесплатна па ќе ми одговараше за да не закупам простор за мал број деца. Ке се јавам утре да видам што ќе ми предложат. Фала многу мила
Zirni na termin.mk,pred nekoj den slusnav za sajtov.Mislam taka se vikase. Megjudrugoto,ponuda na igroteki so razni akcii,promoci... Mozebi ke ti bide od korist.