Мајки дајте сликички предлог за пакувани хартиени чашки со чоколатца за во градинка, незнам како да ги спакувам а да бидат убави
Купи целофанчиња, и чашката стај ја во тоа и доле на дното од надворешна страна залепи ги ќошињата за да се израмни. Горе врзи со машна... Ако се еднобојни можеш да залепиш стикери.
Интересен предлог само да те замолам имаш ли слика као тоа изгледа? Некако не разбрав како ги нарачуваш?
Да прашам, Gelato торти ги има некоја пробано? Ми излегоа на Корпа.мк , прв пат слушам за нив. Какви се на вкус?
Сигурно е праен муабетов ама не можам да најдам на лупа, а памтам дека се вртеше во некоја тема Кај да најдам вакво? Не знам како се вика, сталак за балони ли?
Пробај.... Мене не ми стоеше паѓаше кога ги ставив балоните и сега ете го некафе збутано под гарнитура...
Абе за слика со нога ќе го држам, не можам да се замарам до толку реално Не дека ќерка ми ќе примети и дека има балони, ова аздис од мајка ѝ е секако
На тие од Пики пишува со канистер за вода. Може би биле постабилни или сите пак имаат канистер? Златен Алиекспрес, порачав балони сами што си стојат, па ќе видиме што ќе испадне. Ни во висини редење, ни во ширини. Далеку е роденденот ама битно мајкава е спремна.
Пратете ако знаете некои страни каде можат да изработат торта од шмукалчиња да однесам во градинка. Фала
Знам дека е на мајка аздис, затоа ти кажувам... Јас каква балерина фигура и напраив за роденден, 90цм висока и ја заборавив на крај. Она не примети дека ја нема. Мајки.....