D.gozba на Инста за кетеринг. Најтопла препорака. Ниту од грил емд гарден ниту од две сестричиња ми се свиѓа кетерингот. Плус дгозба ти е и поевтина За Планета Среќа и јас се мислев но повеќе членки тука ми рекоа дека играчките биле испокршени. Сме биле на игра таму, не на роденден, на синко му е многу интересна. Не знам колку годинки ќе полните ама за 2/3/4 години е супер.
Голема е мојава, 6 ќе полни. Ама и оној диџеј Боно го планирам, така да не ми е толку битно. Реално игротекиве во глобала исти играчки имаат. Минатата недела бев во игротекава и од далеку што ѕирнав не беа скршени. Не знам што да кажам. Може и да сменам на крај. Немам идеја каде. Лани во Лавли славевме и беше одлична, ама не сакам пак таму. Ај сега баш ќе видам за кетерингов.
Количински е многу од грил енд гарден, ама навистина многу. Ништо посебно на вкус, за следна година би пробала со други само заради вкусот.
Види ја toy&joy во нејзина близина е. Посредена,попрегледна и со убави играчки е. Мене планета среќа не ми се допаѓа зошто не го гледам детето. Немаат камера во секое ќоше
И мене исто заради тоа. Денес бевме на играње и искрено смрзнавме. А климата беше на 30. Океј им беа играчките, ваљда ги обновиле или средиле. А Тој & Џој е доста помала. Коа бевме на роденден со 30 возрасни уште во скут што не си седевме. За лето можеби да, за зима не баш..
Ние во лето славевме таму, во внатрешниот дел собра околу 30 гости. Не е многу голем делот за играње ама има многу играчки
@bybeDkid ми се бендиса кетерингов. Некои мали измени направивме, ама се договоривме Се надевам дека е се како што ми пратија слики. И happy kids во Кисела вода ја букиравме. Ептен пространа, со активности фини, диско имаат, па се договоривме со ќерка диџејот за догодина да го оставиме кога ќе биде поголема. Тој ѕидот за пентарење во игротекава ја воодушеви и беше пресуден
Се ќе биде така, без грижи. Ние во саботата славевме во Лавли, се беше топло кога стигна, превкусно и како што се договоривме. Супер игротека сте одбрале, баш ми е таква ко за девојченца. Нека и среќен роденденот на женската!
Дали може слика да се испринта и да се стави како топер на торта? Значи треба да биде на подебел картон и исечена во конкретната форма, на пример Елза? Сте правеле ли така и ако да, каде?
И јас ти потврдувам за кетерингот,веќе трет роденден нарачувам и за мало и за големо,нема некој што не ме прашал и да пофали дека е многу вкусно
Роденден за поголемо дете во Синеплекс, како им се пакетите? Ми треба за 30тина дечиња мислам. И дали важи и за новите филмови, желбата е огромна да е Мајнкрафт филмот.
Како се викаше страната кај што имаше мини бургери, пици, такоси сендвичи итн? Листам наназад не наоѓам, може и темата да сум ја промашила ама се мислам тука се збореше за тоа
Може да, најдобро најмалце на 260гр хартија до 300 грамска. Ќе ти испринтаат во било кој фотокопир. Е сега не знам за цена. Само да си погодиш големина, и секако резолуција на слика. После ставаш на чачкалици или ако е поголем на стапчиња за ражничи. 3 години по ред веќе нарачувам само торта со шлаг и вака декорирам.
Дали некоја од вас резервирала маскота Спајдермен од Station of heroes? Прашањето ми е дали сте задоволни, гледам нешто ги врти децава им го прави филмот, се надевам не е само за на слики И многу се мислам дали да го закажам за цел саат, или пола саат е доволно? Што мислите…?
Ne e samo za na slimi, skoka, se kacuva/prekacuva niz cela igroteka, gi kreva gi vrti gi igra decata. I mislam poprilicno bese skapo, ako ne se lazham 50€, e sea dali za 30min ili 1h ne znam. A mislam deka polovina chas e sosem dovolno.