Здраво женски Наскоро отварам игротека,е сега сакам некој мислења од Вас,што е тоа нешто малку по различно или што најмногу го задржува вниманието кај децата?Бидејќи не најдов поголем простор од 120m2 сега треба добро да го испланира секој дел ,за да бидат и децата и родителите задоволни. И да ,од делот за храна за роденден дали преферирате "стандард" (пица,пилешки прсти) за возрасни скара,салати ,или повеќе сте за нешто како закуска да кажам,брускети,тортили,мини сендвичи..?
Трамболина и зиплајн ако дозволува просторот. Класика лавиринт, нормално и катче за помали, со топчиња, некои како кујни, работилници и слично... Убаво испланирајте го просторот. Не е нешто голем зошто тука ти треба и маси за возрасните, детската маса, шанк и слично.
Во мојов град игротеките фунционираат само со пијалок/кафе, плус летово сладолед во регуларно време. Тоа кога е слободно само за игра. Освен во некои што се продаваат грицки, опции за храна нема. За родендени кетеринг, порачки од пицерии, дома спремно сме носеле. Има неколку ресторани, со мал заграден дел како лавиринт за игра ама тоа е скроз друг принцип на функционирање. Примарно како ресторан/пицерија.
Планирам темата за роденден да биде Снежана. Кај да најдам вакви работи за на тортата? Сакам како оваа торта да ја има Снежана џуџињата исто.
Овие Снежана и џуџињата мислам дека се печатени на фондан хартија. Мене вакви слики ми печателе таму каде што сум порачувала торта, точно сум праќала која слика сакам да биде испечатена. Друга опција е да испечатиш некаде хартиени топери, немам сретнато од Снежана да се продаваат готови. Разгледај и на temu ако имаш време, може ќе најдеш таму.
Мајки ај ве молам помош.. Немам време од тему, нема да стасат Такви триаголници крем, и триаголниците што пишуваат Happy Birthday што се закачуваат од позади каде можам да најдам ?? за фотосесија ми е итно
Најдобро да си испечатиш сама на кремаста хартија (најди некој free printable темплејт или направи си на canva), потоа исечи ги и направи дупчиња со перфоратор. Или да ти направат во некое од студијата што прават декорација (не знам да ти предложам точно каде , не сум печатела долго време).
Дефинитивно трамболина и овие лизгалките како тобогани што се. И песок за помалите со кофички, лопатки и сл.
Дали знаете кафич/ игротека на отворено во околина на Аеродром за 8ми роденден на син ми. Сакам да го викнам Ѓурчиновски затоа барам да има простор и плус за помалите деца да си играат.
Ве молам предложете слаткарници кои можат да прават таква торта како на сликата 20цм ама да не е огромна висина за да може да се слика убаво...
Ми треба помош,вие што се разбирате околу декорација на торти. Не сакам да биде со фондан,ниту со шлаг,која е третата опција? Нешто имаше печатени фигури на фондан ли? За џабе крева цена фонданот, на крај пак се фрла, никој не го јаде, а шлагот обоен многу фарба.
Путер крем, 3д фигура ако сакаш само или печатена фигура тоа да е фондан, друго основата путер крем најубаво
Хај Имате ли нарачувано кетеринг бибер и сол за детски роденден? Се слушнав зе договорив ама пак би сакала да слушнам мислење Лани од грил кетеринг нарачав ама не ми беше убаво баш
Жарбо од перфето што вкус е може некој да опише Само лешникот сме ја земале досега . @Lea.Messi какви им се цените на биберисол? И јас им пишав ама не ми вратиле уште ништо , вака ми личат сосем ок.
не се опшува вкусот. Преееедобра торта мада последениот пат кога ја купив во Ноември лани не беше на исто ниво како прерходно. Може така се погоди ама една од најдобрите торти за мој вкус
Ќе им кажеш до која цена ти одговара и за колку луѓе и ќе ти направат понуда Мене за 15/20 возрасни и 10 деца со мој предлог за мени околу 5 илјади ме фати Одма ми вратија Пиши им пак