Детски родендени (идеи за игри, храна, декорација...)

Дискусија во 'Дете' започната од Angel-Adriana, 24 декември 2012.

1. KoZee

KoZee Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2015
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    319
    Здраво женски
    Наскоро отварам игротека,е сега сакам некој мислења од Вас,што е тоа нешто малку по различно или што најмногу го задржува вниманието кај децата?Бидејќи не најдов поголем простор од 120m2 сега треба добро да го испланира секој дел ,за да бидат и децата и родителите задоволни. И да ,од делот за храна за роденден дали преферирате "стандард" (пица,пилешки прсти) за возрасни скара,салати ,или повеќе сте за нешто како закуска да кажам,брускети,тортили,мини сендвичи..?

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.398
    Допаѓања:
    22.644
    Трамболина и зиплајн ако дозволува просторот.
    Класика лавиринт, нормално и катче за помали, со топчиња, некои како кујни, работилници и слично...
    Убаво испланирајте го просторот.
    Не е нешто голем зошто тука ти треба и маси за возрасните, детската маса, шанк и слично.

3. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    6.834
    Во мојов град игротеките фунционираат само со пијалок/кафе, плус летово сладолед во регуларно време. Тоа кога е слободно само за игра. Освен во некои што се продаваат грицки, опции за храна нема.

За родендени кетеринг, порачки од пицерии, дома спремно сме носеле.

Има неколку ресторани, со мал заграден дел како лавиринт за игра ама тоа е скроз друг принцип на функционирање. Примарно како ресторан/пицерија.

4. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.240
    Допаѓања:
    50.827
    Планирам темата за роденден да биде Снежана.
    Кај да најдам вакви работи за на тортата?
    Сакам како оваа торта да ја има Снежана џуџињата исто.

ee0751778abd06cee2b6e3fe931622ce.jpg

5. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.199
    Допаѓања:
    5.749
    Овие Снежана и џуџињата мислам дека се печатени на фондан хартија. Мене вакви слики ми печателе таму каде што сум порачувала торта, точно сум праќала која слика сакам да биде испечатена.
    Друга опција е да испечатиш некаде хартиени топери, немам сретнато од Снежана да се продаваат готови. Разгледај и на temu ако имаш време, може ќе најдеш таму.