Девојки це молам за совет На малата прв роденден и се паѓа во петок, сакаме и крштевка заедно да направиме. Прашав во црква, попот мо даде совет да размислам да го поместам четврток или сабота, бидејќи петок треба да е посно. На нас ни одговара четврток, но тука читам коментари дека не се правело порано роденден, незнам зошто. Па ме интересира ваше мислење
Ако добро памтам ние првиот и третиот роденден ги правевме ден порано затоа шо се паѓаше викенд, пред викенд не знам како ама одговараше
Predlog za 7 mi rodenden, januari kje bide, ama ušte sega se mislime što kako. Žensko e, prvačinja se znači. Da ne e igroteka samo
Што прават на роденден во музејот? Гледаат дел од поставката плус забава или имаат посебни активности?
да прво имаат еден саат разгледување, а потоа еден саат имаат прослава на роденднеот во посебна просторија за таа намена. ние славевеме зимата и беа задоволни децата
Дали некој има инфо каде би можела да надувам балони со хелиум и да не е прескапа услугата? Во сцм ми рекоа 350 почетна цена и плус не пумпале латекс.. имам 8 балони од кои 6 латекс и 2 фолија
Mom's Од каде да барам мафини ама помалецки. Порано ми искачаа разни разни низ Инстаграм сега не можам да најдам ништо. Делиција прашав ми рекоа 120 од парче.