Здраво. Имаме роденден за синчето за 2 недели. Би сакала да побарам совет и предлози. Ќе го славиме во игротека роденденот. Од кое место сте нарачувале пица, а да сте задоволни? Дали за во градинка дента ќе дозволат домашни мафини да однесам на децата или кејк попси или не смее такво нешто? И се надевам во Џамбо ќе најдам кесички или кутивчиња за да ставиме 'частенки' за во градинка...
Најдобро за ова прашајте ги учителките во вашата градинка бидејќи секоја градинка своја политика си тера. Кај нас на пример, не дозволуваат домашно приготвена храна да се внесе, а спакувани производи како кејк попси и слично, во ранче им ги ставаат за дома.
Кидос маскоти и старс ама под 3000 не верувам да има некаде. Знам ние сега имавме роденден и скоро на сите се јавив и цената беше таа, од 2500 нагоре. Едит: 1 час е таа цена, за помалку не знам дека може.
И мене ми пратија понуда. Се мислам и јас. Маж ми знам од работа за кетеринг земаат се од таму и вика дека е одлично. Ај нека сподели некој плус искуство