1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Детски родендени (идеи за игри, храна, декорација...)

Дискусија во 'Дете' започната од Angel-Adriana, 24 декември 2012.

1. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    27.426
    Ореов Лад правевме. И од мене имаат чиста 10 ка. Храната врв. За деца има место кај да играат. Еден летниковец е таман.

На dromka и Baby warrior им се допаѓа ова.
  2. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.966
    Ич не сме биле натака, дека е петок и сакам попладне да го правиме да не е надвор од град ептен? сите после работа да тргнат 6ипол ќе стигнат а мојава заспива 7ипол/8 па сакав од 5 да е роденденот ама ај и за тоа совет од сите вас да не е па рано? :( Од колку ги почнувате првиве родендени?

3. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    27.426
    Од 6 го правевме ние. Баш дека имав луѓе кои се до 5 на работа. Мојава си заспа без проблем. Па при крајот со сестра ми, накај дома, додека завршиме плаќања и собирање. Одма на почетокот на влез на Сарај ќе му дојде.
    Блиску ти е.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.966
    Ќе им ѕвонам за понуда и нив

5. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.878
    Допаѓања:
    4.207
    Дента ќе бидеш премногу стресирана и под напон, беба ќе те осеќа, најверојатно подоцна ќе и е дремката и ќе истрпи повеќе вечерта :) *од искуство :D Ќере на нашиот роденден истрпи до 9, а кај пријателка до 10 и си заспа у количка после тоа.. А е дете што заспиваше у 6 попладне цело лето. (Нормално после журка следниот ден повеќе одмор обавезно) А башка, реално сред лето не можеш по најтоплото, мора да пресече денот.

На dromka и Baby warrior им се допаѓа ова.
  6. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.966
    Има ли некој искуство со minifashion.mk за фустанчиња? Има некои моделчиња што се баш како што замислувам за прв роденден ама никој околу мене нема нарачувано од нив

7. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    1.844
    Знам дека ти е далеку од дома, но ајде да предложам.
    Мекици правевме во Ксантика, околу 50 возрасни бевме и некако многу убав впечаток ми остави. Баш како што бараш им е делот за помали прослави.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Baby warrior

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.966
    Скроз сум од другата страна на Ск знаеш :) а бебка ми заспива релативно рано гледам да е и од оваа страна од центар до Влае за да може да ја успијам одма по прославата. А и пошто ќе го правиме од 5 додека стигнат до хиподром после работа сите ќе ги фати 6 :devil: ептен сум компликатор за овие работи којзнае што ќе искочи на крај али ќе ви пишам да знаете од се искуства :rofl:

На merriel0 и Puffy2019 им се допаѓа ова.
  9. снежана2023

снежана2023 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.776
    Predlozete mi nekoj sto pravi hartieni torti vo aerodrom?

10. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    12.448
    Kutijaljubov.as на инста и фб. Нај ок беше со цени од многу страни што прашував а тортата пре убава испадна. Топерите не се наплаќаат.

На kozuf и снежана2023 им се допаѓа ова.
  11. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.776
    Ne pravat torta so doneseni cokolatca i igracinja, samo so nivni. Ne razbiram zosto ama aj

12. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    12.448
    Прави она празни кутивчиња, да прашаш дали постои можност само такви да ти направи па ти да си ставиш нешто по своја желба? Само еден лепак ќе си ставиш и ќе ги затвориш..

13. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.776
    Moze prazni ama nema da mi napravi dekoracija, za taka ke si kupam od temu pakovcinja

14. cherry89

cherry89 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2020
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    394
    Мене лани ми направи празни со дизајн што си го одбрав од нејзина веќе направена торта, па дома сама си ги полнев кутивчињата. Ама искрено, сликата на дизајнот беше пикселизирана и во живо кога видов многу лошо изгледаше… Бев на раб да ги вратам, ама ептен беа многу парчиња и гледам дека е малку терсене карактер, не сакав да се расправам за убава работа… И тогаш ми беа скапи ама од мерак нарачав дека првпат носевме во градинка. Ама за годинава решив Тему, па сама ќе ставам картонче со името на син ми или стикерче, ќе ги скоцкам некако. Во секој случај знам дека е голем труд и макотрпна рачна работа, и секоја чест за секој што го работи тоа. Ама ете нам не ни се погоди, може сега од лани е нешто сменето :)

На снежана2023 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.776
    Pa da si e skapicko 50 den e prazna kutija za 25 doagja 1250 bez dekoracija i bez raboti vnatre. Od temu naracav preubavi so zivotni za 380 den

16. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 март 2017
    Пораки:
    4.786
    Допаѓања:
    25.216
    Јас сум од Центар.. и правам хартиени торти, со твое полнење..пиши ми порака ќе се договориме некако

17. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    12.448
    Прави како не прави, јас и нарачав цела торта за во градинка и 3 дома за мене празни. Ако сменила нешто да не прави, тоа е веќе друго, во Ноември нарачував јас, тогаш ми направи мене.

18. Cherry blossom89

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    12.448
    Сега ти го читам мислењево...она ти кажа дека празна кутија без производи и без декорација е 50ден? Те прашувам зошто ја планирав за следен роденден, ако сменила доста работи да не ја ни рачунам за нарачка.

П.С ти ја предложив зошто мене ми даде цена за моја декорација, 50 ден од кутивче полно со 3 производи и бесплатни топери(на др места наплаќаа) и ми одговараше цената, а за празно со декорација 40ден беше. Плус од Аеродром и блиску ми беше. Штом си нарачала од Тему, сама направи си, битно се снајде.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    1.776
    Eve go noviot cenovnik

lani naracav od Rodendenski dekoracii valentina super bese, sega mi pobara 900 den za prazna dekorirana torta so 25 parcinja ama mi kaza deka ke odi na operacija i da pocekam ako mozam i zatoa ne naracav

Прикачени фајлови:

• IMG_1880.jpeg
      IMG_1880.jpeg
      Големина на фајлот:
      135,3 KB
      Прегледи:
      50
    На Cherry blossom89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Madi

Madi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    229
    Јас порачав од Декорации Тина 24 има и дуќан во Бисер. Цените се океј, соработката до сега е исто океј. Може и сама да си однесеш работи и она ќе ти ги стави. Нашите денес треба да бидат готови.

На dromka му/ѝ се допаѓа ова.