Мамии се ближи роденденот на керка..Сака маша и медо..Па ако може некои идеи како што да направам..Гледам има слики од чинии што се на спратови па каде можам да најдам..И имам теглички па сакам сама да си ги правам и на нив одозгоре да има сликичка од маша и медо па каде може да ми направат но како картонче да се а не обичен лист..И каде можам да најдам стапчиња и на нив исто да залепам маша и медо бидејки готови да купам многу ми се скапи прашував секаде се од 20-25ден парче..Благодарам секаква идеја ми е добродојдена
Прашај во некоја копирница дали имаат копир за подебела хартија и побарај од нив на еден лист да извадат повеќе кругчиња на кои ги има маша и медо (ако мислиш за стапчиња во тој стил) па може ќе извадиш 9-12 парчиња од еден лист А тие чинии на спрат барај ги во некој гифт шоп, цените не знам како се движат
Во секој маркет мислам дека има, ќе бараш стапчиња за раженчиња има многу во едно пакување а се околу 40 денари, ако добро ме држи сеќавањето.
@Jagoda123 ми се допага тортата маша и медо..И јас би сакала ваква торта ме интересира колку беше цената и за колку парчиња е тортата..?
2.400 за 50 парчиња + 300 за Маша која не е направена од фондан. Парите за Маша ги враќаат, ако им ја вратиш фигурата.
Koj igroteki se najdobri sto missile za kolores I dali mislite deka deteto ke bide tazno ako ne napravivme vo igroteki tuku doma I pocastime vo gradinka. Pa moze I so animator ili magionicar.... Stvarno sum vo dilemma a sekogas sakas da ne go oddelis od nisto
Ako imate prostor doma mislam deka ne bi bilo tazno. Site sme slavele kako deca porano doma i super ni bese. Ako ima dovolno drugarckinjs plus ako imnorganiziras nesto i da im bide pointerwsno super bu im bilo. Jas se resavam za igroteka kako polesna varijanta realno i za mene. Nemam doma bogznae kolkav prostor i tesko e da gi kontrolirss decata po doma da ne napravat trista belji. Koga bi imala dvor i vremenskite uslovi bi dozvoluvale ic ne bi se mislela za doma
Ние бевме во Колорес и сосема сум задоволна. Имавме околу 33-34 возрасни и 12тина деца. Дома не верувсм дека би било тажно детето, јас лично преферирам игротека како поедноставена опција.
Ние првиот роденден го правевме во двор и супер поминавме. Сега по ново две комшичиња правеа едното во градинка, едното во школо. Таму однесоа за частење и грицки,сокчиња, музика се провеселиле децата. Дома после само бабите и толку. Мене ми се допадна, и детето имало забава со другарчињата што е секој ден заедно и дома не правиш хаос и не даваш една плата за роденденот.
здраво, да ве прашам, пред некој ден видов на фб некоја да изработува исти фустани за мајка и ќерка. Сакам за роденденот да бидиме со малата исто облечени. Но денеска цел ден пробувам да ја најдм некако но неможам, а пто е најтеагично незнам како се викаше... некој да не ја има лајкнато страната??? од македонија беше
Дали знаете каде може да ми направат вакво нешто картончињата што се..Прашав во неколку фотокопирници во мојот град никаде немаше во боја да ги направат..Некој ако знае нека сподели..
Можеш да ги испечатиш и на обична хартија, после залепи ги на некоја корица од тетратка и режи ги, ќе бидат тврди. Инаку печатат во фотокопирницата во бараките кај црквата, 20-25ден лист. Не сум сигурна. Ама на еден лист секако ќе сместиш 12-15. Сум печатала.
Можеби не е за тука прашањето се извинувам но ми треба некоја интересна посвета за во книга за две годишно девојче. Книгата е со бајки.
Цела маса шеќерна за 1100 ден? Многу евтино... Теглите од каде го набави? Ако може линк од Алиекспрес од кај што си нарачувала декорации? @mariz
@Rubiii теглите можеш и сама дома да ги направиш од кашичките што се Јас дома си ги правев и навистина прекрасно изгледаа