1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Детски родендени (идеи за игри, храна, декорација...)

Дискусија во 'Дете' започната од Angel-Adriana, 24 декември 2012.

1. cocopuff

cocopuff Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    1.420
    Да само што не работат во недела. А не сакав претходно да ги надувам пошо некогаш се тушат. Еве од два што имам едниот се истуши до дома дур дојдеме од роденден.
    Инаку и во цвеќарата во Лиса дуваат.

@Mucika Џамбо веќе ми беше подалеку но ќе одев и до таму ако морав.
    Чисто сакав да споделам дека не дуваат секаде и ако некој не сака да се замара да си купи готови балони.
    Инаку ни во капитол не дуваат. А на крај пак се убедив со тие во џевахир мол и ми наплатија како и балоните да сум ги купила таму.

2. cocopuff

cocopuff Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    1.420
    Ај и тука да пишам ипмпресии од кетерингот. Многу сакав од Пикибокс, но не работат во недела и скроз се разочарав. Случајно ги најдов Бибер и сол (ketering_biberisol на инстаграм) и порачав од таму. Имаат разни комбинации, односно сам си ја правиш комбинацијата. Ние пример имавме поховани даски, даски со мини бургери, врапови, такоси плус неколку свежи салати во чашки што беа супер иако само тие останаа :D
    Многу задоволна, не знам таа количина колку би коштала со други кетеринзи, мене ми изгледаше солидна цена. Ете ако некој нема идеја или им се зафатени некои што ги планирале, од мене топла препорака.

едит: морам да признаам дека пикибокс ми се повкусни, но и овие беа доста доста вкусни.

На dromka и Baby warrior им се допаѓа ова.