Мајки порачувала некоја роденденски тракатанци од Алиекспрес?За колку време +- ви ги испорачаа? Знам се случува и за 2 недели работите да стасаат,а некогаш и по 2 месеца да ги нема... Роденден ни е на почеток на септември,се мислам дали да ризикувам 20-30 евра Уште од мај зборев ќе нарачам со време и дека нарачав
Неверувам дека толку брзо ќе стигнат тука во мк. Јас порачав сега за синко некои глупости за од есен но сеуште не се испратени. Spoiler: Роденден Јас сама ја изработував слатката маса а околу балоните ми помогна една жена се ме кошташе околу 3000 денари.
И јaс сaмa јa прaвaм слaткaтa мaсa, се е нaшa изрaбoткa ќе имaм и букви брoјки и укрaси oд стирoпoр. Сите ситници ги купив oд бит пaзaр и пaнтер мис. Бoнбoнки,.лижaвчињa вo стaклени сaдoви сo мaшни, мaфини, кoлaчи укрaсени сo фoндaн, сaлфетки сo нaтпис, бaнери, единo бaлoните ги пoрaчaв
А каде може да се најдат балони со хелиум? Вака поединечно да ги купувам скапо чини. Дали иам некаде на преимер 25-30 балони да се купат по пристапна цена?
Ненадувани јас земав 20 броја за 300 денари од бит пазар таму кај што е продавницата за балони имаш повеќе избор.
Каде е точно продавницата? Само балони продаваат или? Збориш за хелиумски? Да не случајно ти паднало во очи,имаше во форма на животни?
Имаат секакви значи кога одиш од полицијата нагоре не накај женски пазар таму материјалите дека се туку кај магацините горе е мислам дека во сите можни фигури имаше балони плус и други декорации има.
Супер,фала ти на инфо. Се надевам дека ќе најдам тоа што ми треба.Ми требаат џиџимиџи во знакот на ЗОО,таму и ќе славиме
nemase nisto vo znakot na zoo, tamu imas masni razni boi t.e traki, imas raneri za masi, imas cvetcinja sekakvi, skolki nekoi, imas suvenircinja za krstevka, kutivki sitni,,takvi raboti .
Значи има во таа продавница кај јас што бев! На вратата имаат ставенно балони ако збориме за исти дуќан.
ne zboram za baloni tuku za sitnici i ukrasi. na nekolku navrata bev vo site prodavnici i takvo nesto nemase
ne znam tocno ama pred 20tina dena i poveke. se kupiv od tamu ukrasi za krstevkata, masni, raneri, sekakvi trakatanci i ukrasi vo znakot na zoo ne vidov