Мајки имам голем балон во форма на пепа прасе (како на сликата) ама не ми е надуван како да го надувам во домашни услови
Да ве прашам, искуства со кетеринг за роденден? Имам опција славење прв роденден во двор кај нас дома, па сакам кетеринг, што се вика сè да ми донесат спремно, само да се намести. Колку би ме чинело, и дали оди по лице, или пакет е?
За мени немам идеја, ама како даски нешто, со похованици, сувомеснато, во глобала фингер фуд да биде, 40-50 луѓе би биле, ама ајде предложи ми кетеринг, да исконтактирам, па да видиме.
Аннат отвори кетеринг услуги на гоогле имаш куп. Ќе се инсконсултираш. Инаку цената е многу битна од менито, прженици, меса и сл.
Анат не знам како се движат цените кај вас , тука кај мене поховани сервирани даски одат од 800ден па нагоре. Сосем ок цени. За свадбата за дома, за толку луѓе, без пијалок не чинеше околу 5000ден. Обично кога се договараш ќе те прашат за колку особи и ќе ти предложат колку би ти било доволно.
Каде да најдам вакви балони ?!Алиекспрес,Балонмагија и слично,не ми одговараат...значи негде во слободна продажба ми треба. П.С.Утре задутре ќе видам во таа продавницата на Бит пазар и Џамбо,во меѓувреме,некој да не знае точно каде ги има.
Imase vo gjorce vo edna prodavnicka za igracki sto e kaj struzanka vo toj red, kaj 4 maj ulicata. Jas od tamu zemav
Osven igroteka drugi ideji na mesto polzoba za slavenje na rodenden na decinja od vtoro oddelenie sto bi mi predlozile?Sekoe iskustvo e dobredojdeno
Si pomisliv na teatar i kino ama vo nedoumica bev so torta kade i kako? I vo kino dali crtanive se sinhronizirani pretpostavuvam ne pa kolku bi razbrale onie koi seuste ne citaat prevod?!
Немам искуство со прослава на посочените места. Верувам има мајки што ќе кажат како/што... Ние за некој ден во ЗОО ќе славиме
Ние правевме во театар пред 2 години, супер си поминавме. Ја гледаат претставата и посче си имаат забава децата со музика, сокче и торта. Тогаш имаше многу гужви и закажавме 3-4 месеци унапред. Сега незнам како е, ама претпоставувам исто. Се плаќаа само картите за децата кои ќе присуствуваат на роденденот и толку... дури и поефтино ни излезе од игротека, а многу... многу поинтересно им беше на децата. Уште го памтат и го зборат тој роденден. На крајот на претставата го повикуваат славеникот на бина му честитаат роденден глумците, ќе каже некоја песничка ако не се срами детенцето и тоа е тоа.. Инаку сокче, грицки и торта си купувате вие.
Не постои улица 4ти Мај. Некој ќе залута.. 4ти Јули е улицата. Иначе продавничкава се наоѓа на улица Ѓорче Петров, 4ти Јули е од другата страна. Извинете што се умешав.