Ми даде одлична идеа за нашиот роденден, бравоС !! Хартиениве торти пречесто ги има. Тегленца купи или си собираше од нешто?
Ти благодарам Теглите ги земав на одмор кога бев. Не се од МК. Но сигурно ги има тука во базаро или некој поголем маркет..
Мој предлог,ручни рад Потребно:стиропор,креп/хартија во боја,стикери и џиџимиџи за јадење. Кај нас не е дозволено носење стакло и слично,не сакав од тие хартиените па си измислив своја дури и сокчиња со цевче ми рекоа да не носам,оти повеќето сакале сами да ги отворат па настанувал хаос.Однесов дволитарски,а таму им ставиле во чашки. П.С.Учителките рекоа дека децата биле пресреќни,не виделе досега таква торта И во горниот кат има бонбони,овошни карамели од тие од Стокомак,Дамла
Имавте пишано поназад за дување балони со хелиум кај некој човек, за симболична цена која исто така не ја памтам... Ако може инфо. @PUPICA со што ти се лепени чоколатцата?
Sakav da ve prasam za detski rodendeni od kade naracuvate mini pici? I od prilika kolku se trosi 2/3 kg? Prv pat ke slavime vo igroteka pa neznam kolku hrana da odnesam☺.
ПОДАРУВАМ роденденски декорации ( банер, топери, кутивчиња..) за роденден PAW PATROL. Одговараат за трет роденден. Може и за девојче и момче. АКО има некој на кој може да му се најдат пишете ми .
Ако има детето омилен лик, играчка, цртан филм може тоа да биде мотив на тортата. Ако не зависи од возраста на детето. За прв роденден може мече со плаво. За поголеми може животни во различни бои, топка/и, автомобили и слично. Секоја слаткарница има и слики од торти така што може и тоа да ти послужи како идеја. Еве и слики: https://www.google.com/search?q=boy...NEVAKHZGDBZ4QsAQIJQ&biw=1188&bih=566&dpr=1.15
Мајки ќе ве молам за некоја идеја за роденден. Малата ќе прави 4 години. Дома не сакам да чекам Гости скоро и да немам, 4 дечиња и исто толку возрасни. Сакав во игротека, ама малце души сме и сега не знам каде. Да им биде интересно на дечињата. Не знам дали може така во игротека само да отидеме најнормално, да си платам за децата, ама па за тортата каде?
Некоја помала игротека или евентуално игротеката во капитол која ионака е од отворен тип само делот каде што е масичката за торта е затворена само за славеникот и гостите. Сакам да викнам магионичар за големиов за роденден. Се јавив денес кај еден дечко Кристијан, донесе синко од школо визитка, 2500ден за пола саат , ту мач нели? Има некој предлог, контакт за некој друг магионичар со разумна цена, сепак пола саат изведба е во прашање не може повеќе од самата игротека да кошта?
Одбери некоја помала игротека... Едно време Гудис (она во Веро што е наместо Мекдоналдс), правеа тука во една собичка одма до шалтерот за порачки, родендени, брзински, без ич да се замараш. Возрасните тука надвор ке си поседат, ке пијат по едно сокче Ги анимираат малку децата, собирање ливчиња со цевка во чаша, правење кула од чаши, онаа играта со кој последен седне на столче, малку музика и пеење, тортата исто тука се дуваат свеќички, ја сечат.. Убава опција ти е... имам познати таму, ако сакаш ке прашам дали тоа уште им функционира
За жал Скопје не е опција. Се уште се мислам каде, а датумот наближува. Ќе прашам по игротекиве дали ќе ни дозволат само да дуваме торта, па ќе видам.
Мајки сакам за третиот роденден јас да украсам на керка ми..Дали некој знае како ги украсуваат масите каде можам да најдам такви чаршафи што ја покриваат масата..Премногу ги сака пиличи па би сакала така да ја украсам масата и дали има за нив нешто да порачам од али..
Во Џамбо имаш чаршави, па и се и сешто за украсување... само за пиличи тешко.. тешко и на али да има, затоа што се мислам српски... ке треба да си најдеш на нет слики и сама да си принташ, сечеш. Исто можеш да најдеш од оние што прават украсни торти од хартија, тие можат со било што да ти направат. Пиши на нет ке ти најде нешто, па ке најдеш некоја идеја... пиши: pilici torta, pilici dekoracija..