Лани ни беше темата мајмунчиња т.е тортата а украсите со повеќе животинчиња.Е сега малку ми е глупаво пчелки и бубамари за машко што знам можеби грешам ама сепак мислам машките се поограничени.
Мињонс, вини пу, лего коцки... нешто со авиончиња, мики маус и дружината морски свет. Има идеи се наоѓа
Ако игра со животни, може животни тема, ако игра со колички, може тема коли, или бродчиња ако сака, авиони, топки ( фудбал, кошарка) нешто слично. Син ми многу сакаше еден период да кугла, па на вториот роденден тема ни беше куглање.
Може воден свет, или игралиште со деца, ако може да го изведат тоа некако, џунгла, фарма со домашни животни. Бидејќи е летен период можеш да земеш тема со нешто морнарско, брод, пирати или игри на плажа. Што и да одбереш, сигурно ќе се радува
Можеш и да одиш да бираш торта со него. Која ќе ја избере таа ќе биде. Ние за втор роденден ја имавме Пепа прасето. Го гледа тој цртан од време на време и ептен ја сака. Го однесовме со нас и кажавме да ни дадат предлог за Пепа. Девојчето отвори фолдер и тој си виде една и рече оваа ја сакам. Одбра торта со слика наместо фигури и се зезавме дека е циција зашто тие се поефтина опција. Мојот зборуваше прилично околу втор роденден па може и затоа ни беше полесно. Ама твојот би можело да покаже што сака. Роденденот го славевме во игротека без некоја посебна тема што беше во склад со тортата.
@simona_baby ако си од Скопје оди во Џамбо и види апликации на салфетки, чаши, разни реквизити и декорации и таква направи ја и тортата. Јас за вториот роденден на син ми така направив. Си одбрав една тема и тортата таква ја порачав.
Уште од сега ме фаќа треска знам само дека дома ќе го правиме (во кое дома точно ке знам зашто изгледа ќе се селиме) и знам дека ќе му направам огромна торта без фондан и чуда врагови.. но балони и поклони и што се да има на маса... тука е адреналинот
Fala. Inaku samo topercinjava sama si gi pravam zosto ne najdov nesto slicno na temata sto ni e a nema vreme od ali da poracam, drugoto veke ni e naracano. E sea dur gi pravev ovie mi svetnaa uste mnogu idei pa ke vidime sto ke bidne na kraj
https://eng.ohmyfiesta.com/?m=1 Види на странава да не најдеш нешто што би ти одговарало, free се што е битно, а убави за принтање
Samo cars crtanot mi izlaga, nema drugi so koli. Dodusa samo topercinja mi trebaat so kolicki ama segde samo od crtanot mi izlaga kolata.
Вакви кесички знаете ли каде се продаваат? Гледав во Џамбо, ама има само со рачки, а мене ми требаат вакви за да ги украсам за роденденот на ќерка ми за во градинка.
Фала ти. Идејата ми беше да направам нешто слично како сликва, па затоа ми треба да бидат подолги и потесни
Во ДМ имаш ќеси за сендвичи на Профисимо, убави се за нешто вакво, само што се многу тенки, не знам дали би ти завршиле работа. Вакви се, има и во боја
@Annath Ги видов, мислам ќе ми завршат работа Спомна дека има во бои... во Капитол има само црвени и бели, знаеш во другиве дали има други бои?
Јас црвени имам купувано. Мислам дека видов зелени во ГТЦ, ама не ме држи за збор, оти во март купував. За други бои не знам.