Роденден на синко му е во септември,ама уште од сега збори кажува што како Џунгла отпаѓа како локација,иако ден ноќ таму му е паметот Мене памет ме води на викендица да славиме. Се мислам некој аниматор да ангажирам од оние што вртат топчиња, акробакции нешто што прават и слично... Некое искуство,предлог,идеја?! П.С.Со змии и чуда не доаѓа во обзир
Пупица имам еден другар што работи тоа, ми текна на него. Ако сакаш ќе го прашам и ќе ти дадам контакт. Spoiler
Мајки, што ставате во подароците за децата во градинка за роденден? Освен сокче, што...? Лани ставив лижавче и чоколадце од Европа, а годинава немам идеи Предлози?
Преубава ти испаднала замислата, браво! Среќен роденден на малата, да е жива и здрава! Каде ги најде ќесите?
@An-na Среќен Роденден на малата, голема да расте ...а јас ќе ти ја украдам идејата за догодина бидејќи оваа година немав време ништо да спремам. Преубави се!
Е па супер, баш ми е мило што си ги нашла, јас знам дека потенки имаше, овие ко подебели ми се гледаат. Како и да е, битно малата е среќна
Мајки ми треба информација за од Веро Џамбо дали има нешто со Спајдермен декорации за роденден за да знам дали да барам таму? и каде можам да најдам нешто вакво слично за позадина слика материјал. Што и да е за да ставиме слича ми е замислата.
Во вторникот бев во Џамбо и многу се разочарав, ништо нема.Мислев со спајдермен ќе најдам ама немаше ништо, ни тањирчиња ни салфетки, а да не зборам за други декорации. Многу слабо, ни од оние шарените лижавчиња немаше, само од најголемите и сите искршени. Во Веро најдов хартиени чашки со спајдермен, и тоа три маркети поминав за соберам 4паковања, што им е на рафт, само толку имаат. За позадини тука види https://m.facebook.com/bukviodstiropor/?__tn__=C-R
Еве ја нашата слатка масичка само што слатките вечерот ги ставив. (Се сама си наместив и балони и се ).