Освен во Џамбо на кое место да барам хар. Тањирчиња чашки итн со птици?Отприлика тоа сакаме да ни биде темата птици(папагал)
Игротека за родендени а воедно и најдобри декорации-Дрим Парти(Dream party),нема да погрешите одлични се! ФБ: Dream Party dekoracija baloni
Мајки кажувајте дали,каде имате видено нешто со Мињони,за декорација за роденден?! Секако ќе прошетам до Џамбо,Бит пазар по тоа продавничињата...друга идеја каде?! Падна одлука...малиша за роденден сакал Мињони
Епа немам време...од ден во ден се менува ситуацијата со желби...вчера падна конечен договор,нема предомислување
имаат фб? Сакам декорацијата овој роденден да е со вакви масички За првиот роденден јас му правев слатка маса на син ми . Ептен убава искочи . НО ми беше мнг стресно и се во брзање . Така да овој роденден се ке си нарачам .
Да имаат фб Игротека,кафич за возрасни и декорации прават плус торти мафини све и свашта врв се Родендените им се супер организирани анимирани топ
Мајки темата за овој роденден решивме да биде Карс. Каде да најдам декорации,украси имате некаде видено?
Бидна и нашиот роденден. Се беше ручни рад,мое дело Уште еден доказ дека со голема желба и љубов, се може човек сам да направи. По желба на синко, роденденот ни беше еден вид пикник. Еве мал дел од детаљите... П.С.Давам часови за изработка на пињата
Да @referentka во рИсортот,@LadyC во живо уште поубаво,со уште куп детаљи Срцево преполно ми е,малиша жив среќен,уште на сите им раскажува дека таков роденден немало ни на јуТуБ
Алал @PUPICA, преубаво изгледа, среќен роденден на малиша! (Знам дека е во септември, ама да не заборавам ).