^ ептен и се запнав. Ко што неможе кај нас скоро ништо материјал да се најде, се снајдов ептен. Среќа што тато работи у печатница, па можеме да искористиме. Едино што не знам од кај да најдам се хартиените кутивчиња, од али ми излагаат скапо.
И тие може да си испринташ и исечеш, залепиш. Има доста printables за родендени, цели готови во разни форми кутии, само принташ, лепиш и имаш кутивче
На Али сигурно ќе најдеш. Или прашај кај што продаваат балони дали воопшто може таму да ти набават. Најевтино ќе те чини сама да си порачаш.
Нема на Али посебно со 3 те ликови најдов само еден вид и сега да го порачам нема да има време да стаса
Ни се ближи прв роденден и сакам да пробам сама да декорирам, само незнам како и каде да најдам слики или налепници за да ги испечатам ...може искуство да споделиш како наогаш слика која ја сакаш да ја испечатиш
Јас сама си ги направив дома , после однесов во книжара ми ги испринтаа на самолеплива хартија и сечев, лепев од нет наоѓав слики и ги уредував во смисол форма, текст да се пише..
Јас се испечатив на тема Мињони од нет,ама не ми текнува страната @mariz ми ја препорача,белким ќе се пријави да каже која беше
Јас наоѓам од нет, да се вектор за полесно уредување, односно секој дел од сликата може посебно да се стави, мм таа работа ми прави. А ги принта на работа. Иначе во план ми е да правам некои работи за слатки маси, па ако треба нешто тука сум.
сакам нешто во стилна зима снегулки ама некако неможам да се снајдам да најдам, и незнам како да препознаам вектор на што се мисли...
Пиши пример snow flake vector pictures. Ќе ти излезат страници со слики, отвори линк најди слика што сакаш и под неа треба да има еден линк како да ја симнеш. Ама ова ти е за обработка во некој програм.. Зошто ако симнеш само слика тешко дека ќе погодиш. Големина, па може матна да ти искочи.. Ако знаеш Photoshop таму среди си ги.
Мајки секогаш ми правеа маса за роденден, но овојпат сакам јас да ја направам па ме интересира каде можам да најдам од оние што ги ставаат како бели убави чаршафи со тул украсени, сака пепа прасе дали е за девојче баш сум скептик плус и зелена е тортата ама запнала за таа торта За од али, ибеј немам време @Цвет88 се е прекрасно името како го направи И сакам од кутивчињата што ги ставаат по маса дали има некаде