Unique зошто 1850??? Дека е на два спрата или?? Зошто мене ми кажаа за 50парчиња 1050ден + фондан 600ден
Во Кувертира стварно прават добри торти, а и вкусни се, но за поевтино би ви рекла да си погледнете во Шарлота. Еве ви линк https://www.facebook.com/sharlotatorti. Unique зарем керќичката стигна година да прави. Машала колку брзо поминало времето
TeaB поскапа е Шарлота, прашав Од таму имам порачано за мене торта за роденден, исто многу се вкусни, и декорацијата беше ок со шлаг, незнам со фондан како ги прават.
Ауу значи сум била грешка, не знам зошто се си мислам дека е поевтина. Ако сепак Unique провери си ти за секој случај
Ние веќе ја порачавме а 1850 затоа што има други работи +, пример украсувањето, ѕвездичките на стапчиња и плус на вториот спрат итн...
Наголемо се спремаме Тортата ја земавме, преубава е, баш како сликата што им ја испратив, секоја чест за Кувертира. Задутре ќе ставам слики , ептен сум возбудена , баш како пред една година кога ми пукна водењакот во овој час
Јас како што ветив, ред е да видите како и што спремив. Да почнам со главното, ова е преубавата торта, на вкус нормално прекрасна, а она што најмногу ме изненади е дека и топките на гасеницата се полни со фил Ова е масата за дечињата Декорација на големата маса Декорација на малата маса
Ќе славиме втор роденден и крштевка у маалска кафана/ресторанче. Имам само 5-6 деца со се славеничкава и не знам што да им смислам за забава да не се досадуваат. Да напоменам дека децата се и на различна возраст....
Сноу не се многу скапи 5-10 денари е една, барем тука кај нас.. уствари зависи од големината на поканата, дезенот.. Ако си креативна можиш и сама да си направиш Јас минатиот роденден правев за внук ми ..
Сноу мене поевтино ми излезе да ги правам Мене за 40 покани.. ми излезе околу 150ден.. е сега тука зависи дезенот, на каква хартија ќе печатиш, колку покани ти требаат
Не се исплати да правите покани. Одете си во Просветно Дело,или било која друга книжара,има покани со најразлични мотиви,од цртани филмови,принцези,херои...Една покана е 5 ден. Сигурно ќе најдете нешто што е интересно за нив.
мајки предложете некое ресторанче за прв роденден отприлика околку 60 души ќе имаме а дома ни е тесно треба 3 дена да славиме вака најубаво во кафана ама со попристапна цена??
од храна секакви слатки, колачи, бомбици, тортаааа, после онакви мали сендивичиња, сокчиња (густи) секако )))
ќе може малку помош,со една другарка ќе славиме заедно роденден ама не сакаме класично руска и кифли ќе има пиење и чипс и секакви грицки може некои идеи за нешто плус солено ?