Преголема е разликата во цена,веќе не се мислам, декорациите им се врв, читав коментари дека често тортите биле замрзнати,ама ќе видиме. Ние месецов славиме роденден , вие сте мислам после нас, ќе ти пишам како поминала тортата
Да, и јас слушнав таков коментар дека биле замрзнати тортите. Ај види како ќе поминете вие па сподели, ние сме на 10.10
Дали некаде имате видено најобични, пластични или хартиени во форма на круг чинии, во жолта,црвена или црна боја?
Во Тинекс и Веро би требало да има во боја (црвени, сини, жолти), појака, поубава пластика, +-300 ден 20 парчиња. Во неколку наврати имам купувано, последен пат пред скоро половина година. Имаше 2 големини. Црни едно време имаше во Џамбо, четвртасти.
Во Бисер, од страна на катната гаража на приземје, има еден дуќан само за декорации за роденден. Вчера видов. На кој му треба, може да види. Има се. @motheron2boys види овде.
Ako znaes kako se vika i dali ima strana na fb ili instagram pisi mi, zosto ne sum od skopje fala odnapred
Ako znaes kako se vika i dali ima strana na fb ili instagram pisi mi, zosto ne sum od skopje fala odnapred
Нема секој дуќан во Скопје профил, поготово овие "пазарскиве" Можеме вака да ти помогнеме па да пратиш некого да ти купи: @emkaemka за оваа мислиш така?
Незнам како се вика. Ако има некоја мајка што живее во Аеродром кај Бисер да ти види да пише. Ке ја тагнам @Emma2 ако шета натаму. Да провери како се вика дуќанот за роденденски декорации. Помеѓу катната гаража, во редот на Манела бутик кога се движиш накај De javu. Тука пред скаличките.
Ова е излогот,затворено беше пред малце,од бутикот до нив рекоа попладне ќе отвореле пак Ги барав на фб ги нема