Од 2риот роденден на ќеркичката. Си го прославивме фамилијарно. Имавме и голем балон пчелка но ни летна
Најсреќен роденденот. Здрав и жив да е. Брзо растат. Љубете ги во секоја стотинка бидејќи иде време кога од дете кое до скоро не поминуваа 10 мин без да ме гушне или бакне ќе се претвори во дете кое поминува покрај тебе и не те регистрира а цел ден те нема видено (за синко зборувам)
Подготвителен роденден. Нема шанси да наредиш маса со тодлер дома. За роденденот ќе наредам високо горе на шанк за да не може ни да види што има.
Има месец дена до роденденот, ова беше на сестра ми роденден уствари али “спакуван” за малата да се радува
Оф извини. Знам се спремавте, баш помислив дека јануари-февруари е родена. Ама мислев грешно мислев. Во право сум била Тогаш среќен да биде роденденот од сестра ти. Убава торта . А девојчето на сликата најубаво
Baby shark do do do do dooo. Златно ти е детево. У права смисла. Коса, очи Од каде ви се куклата Jhon и лубеницата? Претпоставувам не од Мк
MKD 198.72 44%OFF | Cocomelon Plush Toys Soft Stuffed Dolls Super Baby Family CoCoMelon JJ Sister Dad Mum Educational Doll For Kids Christmas Gift https://a.aliexpress.com/_mNfCtL7 Преубаво и квалитетно направени