Искрено ја препорачувам девојкава зс нарачка на торти. Преубави и на вкус и на изглед, и три пати поефтини од друго место. Ние пробавме нејзина торта на роденден, сега и за нашиот роденден нарачавме од неа.
Декорација во игротека,хартиена торта за во градинка и тортата за гостите. Тортата ја нарачав од Канела прима, 40 парчиња 3000ден, вкус бон-бон одлична беше .
Со колкави листови ги правеше? Јас пробав со а4 лист ама не ми стигна за да направам. Ако не ти е тешко димензии или видео да пуштиш од каде имаш гледано за да направиш
Да во книжара во Автокоманда ги принтав на подебело картонче од 5ден (плус 10ден за принт во боја) На А4 ги правев,но ми излегоа високи а кратки. Не дека не собра внатре,добри беа длабоки,ама мала изгледаше тортата. Од после сфатив дека е краток шаблонот. Видео немам,имав дома едно парче хартиена торта, од детево од градинка од некое другарче,па според тоа се водев каде што треба да стои Благодарам, ме премори роденденов,можеби кога ќе имам повеќе слободно време понатака
Мајки каде можам да најдам мали пластични женски играчки за украсување на торта? Препорака за некоја интернет страна или некоја продавница во Скопје и Битола?
Идеја за 6ти роденден на зимско дете во корона време? Да не е игротека. Имам замисла да викнам магионичар, само како и каде го изведам тоа? Давајте идеи.
Мајки што имате сега скоро роденден ме интересира како планирате да го прославите со оглед на ситуацијава? Минатата година ни беше прв роденден и го прославивме само со баба и дедо, не поканивме гости, но сега се поголемки, знаат што е игротека, балони, торта, поклони….се радуваат кога ќе видат цртани со роденден игротеки, кафани се е отворено к слободно за прослава но ситуацијава со коронава ме плаши иако два пати прележавме и плус две дози вакцина примивме