Здраво, со оглед на ситуацијава некои игротеки не работат, дали знаете во околина на кисела вода, аеродром, освен во светот на децата и дримленд кои други игротеки работат?
Предлог од каде да нарачам путер колачиња, и други работи за слатка маса освен бајка и моцарт? Сакав од бајка но само што постираа дека до 15 март се зафатени. Не очекував толку рано дека треба да нарачам.
Од Велес е. Нас ни ја донесе тортата до Скопје, некогаш се договараш за подигање на патарина Петровец.
Јас нарачав од тука, ама за две недели три ќе можам да ти дадам feedback. Скоро 1500 денари разлика во цена за тоа што го побарав со од слаткарница.
Ај дајте ми предлог за јадење, од каде нарачувате и што? Досадно ми е само руска, кифли, сувомесно и пици, и дали знаете колку отприлика кошта кетеринг за 20 души?
Дечќи колку време однапред се резервира во игротека? Со термини како се? И предлог за игротека може центар карпош капиштец?
Дајте некоја страна за сама да си испринтам слики за роденден..не знам дали убаво се изјаснив..за слики што се лепат на стиропор.фала
Мајки за неполн месец славиме втор роденден . Би сакала торта со Маша и Медо оти малата многу ги сака. Дајте некој предлог да биде едноставно а убаво. И идеја за облека
Барај на google тоа што сакаш, само гледај да биде што поголема резолуција. Сликите на пинтерест на пример се со многу слаб квалитет, ретко да сум искористила некоја од таму. Се што е демек free printable не излага баш како што треба.
Ke slavime vtor rodenden, da preporacate animator mini maus il pepa pig toa samo ne zanima bi sakala da e vo dvor dali negde ima da se iznajmi poniski masi za deca ama podolga i stolcinja detski