Jas zvezdena ke ti ja preporacam od tamu. Za na bebe rodendenot im odnesov slika od torta na mozard sto ja vidov ista ja napravija dekoracijata taka da super zadovolni bevme i vo toj del iako bev malce so rezerva dali ke ja pogodat
Мене многу ми е убава Шварцвалд, таква имав и за двајцата за родендените порачано Последниве години се од таму имам порачувано, супер и декорација и вкус.
Како реагирате на роденден во игротека кога вашето дете е нападнато од друго гостинче? Втор роденден ми е по ред кај што се соочуваме со проблем,на првиот реагирав на мајката на славеникот(беше другарче од градинка лошкото,сите деца ги буткаше и маваше со што стигне) А на вториов роденден имаше две поголеми деца 7-8 год што не му дозволувале да се качи на лизгалката,го буткале и мавале...дојде ми се пожали ,му реков да му каже на баткото да го пушти дека го гледа мајка му. Не бев толку блиска со родителите на славеникот за да кажам... Ни родители се замараат,ни аниматорки да одржат ред и дисциплина
Не знам што конкретно те интересира, ние бевме лани на роденден, другарка моја правеше таму за ќерка ѝ. Ако можам некако да помогнам...
Ме интересира дали роденденските прослави се организирани од Зоо и што опфаќаат? Знам дека ги возат со вовче, дали ги шетаат низ Зоо кај животните итн... Ваљда ме сфати
Ве молам за препорака за место/ресторан за прослава на роденден со детско катче, а да не е Бумеранг. Ми го препорачаа Madison Garden во Центар и Дејли во Лиза центарот, има некој искуство? Јас би сакала нешто со зеленилце околу како Маргер ама таму мислам немаат ништо од детски реквизити.
Да, оттаму ги организираат. Забавата во некое од тие локалчињата, а мислам дека водичот беше опционално, ако сакаш си доплаќаш нешто (мислам 1000 денари беше). Во кафичите само пијачките мислам дека беа оттаму, а сѐ друго си носеа сами (пици, грицки...).
Мајки дајте ми препорака од каде да порачам хартиени капи, чинивчиња и сл. со принт по желба.. некоја фб страна или слично