Ние ќе славиме во СРЦ Карпош, најевтино ми дојде, не се плаќа закул за простор, само пиење и јадење можеш што сакаш да си однесеш. За торти слаткара Магнолија во Марино, преубави, ама не вршат достава. И најевтини и многу убави и на изглед и на вкус
Која големина беше бројката? Оваа е од најголемите тешко да стои. Лани пробував ама никако не ми идеше.
Јас го носам детето таму да си игра, девојчињата се супер, просторот не е голем , ни делот за играње ни делот за возрасни, зависи колку луѓе планирате да викнете, со цени се коректни 10% имаат попуст на регулар цените плус сокчињата за децата се вклучени во цената. Јас не одлучив таму да славам роденден од причина што не работат недела , а роденденот му се паѓа баш во недела и не сакам да го менувам денот, плус можно е да имам повеќе од 20 возрасни и во тој случај ќе биде кнап. Инаку посредуваат за маскоти за храна, декорација
Ве молам предложете ми аниматор за детски роденден од кој сте задоволни и кетеринг (главно похвани даски ми требаат)
Оваа беше последниот роденден на најголемиот син, ќе ставам уште слики и од други родендени, можеби на некој ќе му дојде некоја идеја
Мајки, да не била некоја во ресторан Ривер Сиде во Треска? Ми го нафалија сакам сунет да му направам на малиот па таму да дадам ручек.. или некој др предлог низ Скопје. И Буши ми е по мерак но некако мн скап ми се чини а менито слабо..
Кловн Лили За кетеринг кетеринг услуги јо-ка , голема даска похованици им е 1200 ден. имаат и мини бургери, мини пици , кифлички даската е 850 ден.
Здраво мами! Препорака за торта од хартија за во градинка, што да ставам во кутивчињата и некој што изработува по пристојна цена? Прв роденден во градинка - појма немам што како
Хартиени торти за деца на ФБ, супер се Конкретно нарачав торбички (1 година правеше ќерка ми) ставив животинско царство, од ДМ овошен бар и смути. Цена од торбичка 40 ден, може да е полна по нивен избор со 3 вида чоколади, така цената е 45 ден парче.
Јас би сакала да направам препорака за Делиција Аеродром - секогаш на врвот на задачата за торти и колачи, а супер се со цени. Најдобрата работа е што прават достава на тортата до крајната дестинација. Овен тоа многу сум задоволна од Baby Boo балони и декорации (ги најдов на ФБ) - ептен излегоа во пресрет за балони, плус и они овозможуваат достава.... За жал морам да споделам и негативно искуство - имено за роденденот на син ми имав ангажирано аниматор/ магионичар, - Бенито Кико кој за жал воопшто не се појави. Му звоневме постојано дента но не добивме никаков одговор. Следниот ден ноншалатно ни пиша ќе бидам на локација, а кога му кажав дека роденденот поминал ништо не одговори, ниту се извини. Среќа што не му беше однапред платено, но ако треба и би преплатила само да не беше толку разочаран син ми. Премногу безобразно за не баш мали пари. Сепак за деца се работи и тука не би требало да има простор за грешка. Не велам дека не треба да го ангажирате, само предупредувам дека постои можност да ве извиси без никакво објаснување....
Друго прашање што ме мачи. Кога бирате торта за роденден за децава, дали бирате без алергени (што тешко се избегнуваат) или нарачувате тоа што ви се допаѓа