@fifi16 на fb жената прави екстра работи, јас кај неа за крштевка нарачував: https://www.facebook.com/pages/Printanje/1479599168977779?fref=ts
Можеби ќе бидам малку офф темава, меѓутоа ја прочитав прикаскава и навистина ме трогна. Дали е можно ова детенце да ја доби најубавата роденденска забава? http://www.crnobelo.com/zivot/rodit...to-dete-pa-majkata-pobarala-pomos-na-facebook
Daj te mi nekoj strani za dekoracija za rodenden ovaa godina sega za sega ili nody ili kojotot ke ni bide tema. Ustvari ima uste dva meseci mene pocna da me faka euforija a maloto ke go ima posledniot zbor za torta decava sekoj den gledaat razlicni nesta I brzo gostiraat
Да побараш на Пинтерест? Јас све живо и диво наоѓам идеи од таму....И јас прибирам идеи за роденденот, што за изглед на торта, што за декорација, рецепти за детската храна... Мене ме интересира по игротекиве колку време порано треба да се резервира место?
Iskustvo od lapetit slatkarnica od lisice trgovskiot kakvi se tortite I kolku cinat na net gledam dosta interesni se
Мајки ни се ближи вториот роденден па би ве замолила да дадете некоја идеја во врска со декорацијата на храната. Сакам да биде нешто интересно бидејќи првиот роденден и не го организиравме баш како што треба па овој да биде на повисоко ниво хехехе
и ние имаме голем двор и размислуваме за таа идеја но како што го гледам времето ако продолжи така тешко да се реализира
Eve ja tortata za prviot rodenden ovaa godina se spremame maksimalno polni so idei ke stavam poveke sliki od godinava lani poradi nacinot na slikanje ne sum vo moznost
Луѓенца убави и мили ај помогнете ми на внука ми и се ближи роденденот, а братучедками е презафатена да дадете идеи кај да најдам декорации за роденден, некои дали декорира? балони и слично? се што е повразно со детески роденден
Nie go proslavivme i vtoriot rodenden. Armosverata i podgotovkite na zavidno nivo sreka vremeto ne posluzi. Pravevem vo dvorce, ukrasdno so rodendenski dekoracii i ketering. Detskata masa gricki micki, mafini sokcinja decka muzika i luda zabava. Eve sliki