Zdravo. Znaeli nekoj da mi kaze strana od koja sto mozam da poracam tanjircinja i caski so paw patrol?
Мајки, идеа за роденден за 7 годишно девојче, ќе се собираат од училиште, цело одделение, второ се, е сега за во игротека кај шо живеам нема игротека, ќе бидат некаде ланч бар или пицерија, ама за да не дремат на маса цело време шо можи нешто забавно да му направам ич немам идеја. Може некој нешто да ми предложи?
Zdravo, predlog kade organizirate rodenden za 9 godisni deca vo zimskive meseci , nekako nemam idea vo zatvoren prostor sto bi mozelo da im bide zabavno. Nekoj predlog za mesta za proslava, animatori i sl...
Магионичар. Во Прилеп го имаме едно момче Саше, саат време ги забавува децата, 500 денари! Задоволна сум.
Од тука нарачав јас лани, одлично ми ја направи девојчето. https://m.facebook.com/story.php?st...z6Kvso9rkgmhJjk3nWdx3YimHl&id=100064312683776
шо знам, округла средна големина, да не биди мн голема, после ќе лепам нешто на неа со тик ток сакало девојчето мое. Би ти била пре благодарна, ако ми кажиш како да направам, пршав на интернет над 600 денари ми бараат и плус карго достава, во џамбо гледав само еден модел има 1000 денари е, дома ако правам сигурно поефтина ке ки излези. фала ти
Во магацинот во зградата на Атлантик комерц. Секакви бои тањирчиња и балони и декорации за роденден има.