Дали ти нацртаа прво план и дали убаво знаат да искористат простор? И секако, со цени како се? Ако сакаш пиши ми пп
А не, јас си нацртав како сакам да биде. Дојдоа земаа мерки, ми кажаа што може што не може од желбите мои, и после следно донесоа и монтираа. Цената беше таман, просечна колку што очекував за се што барав да се направи, споредував со цена на готов производ (онлајн цени посебно за кревет, посебно за плакар итн). Вака барем точно до сантим ми беше направено. Плус плаќав за огледало дека сакав на плакарот до горе да иде целото едно парче, тоа беше така поспецифично. Мислам и ја има собата на фб страната на слика, ќе побарам па ќе едитирам ако ја најдам дека е од пред 2 години.
https://www.facebook.com/share/p/hQTrHwP19NPLueMc/?mibextid=oFDknk Се утепав од вртење по слики, ми помина времето за редактирање. Еве ја собата кога ја направија, полицата до шкафот десно не беше монтирана кога сликав само. Еве 2 години уште малце како ја користиме, не сум имала со ништо мака. Креветот е со механизам за кревање, тоа мислам ми е најискористениот дел, магацин е внатре Со минимални измени, како го замислив така ми го направија, дури и внатре шкафот дека има еден столб позади него, па малку имаше некои ц'цканици за да максимално се искористи простор.
Да, релно на тој простор не може на извлекување, ама пуста желба, хахахаха. за во иднина за секој случај си реков. вака најмногу ќе ми се искористи просторот. инаку имам опција и да го извртам креветот на другиот зид за да може да се извлекува, ама пак ќе ми се затвори скроз собата, во таква варијанта.
Дали во соба со висина 240 е прикладно да се стави кревет на спрат? Колку да биде висината од првиот до вториот, дали може доле да ставам фиока? Се мислам да не ни е ниска собата Т.е. само 40цм е столб на таа висина, инаку другите 50цм од креветот би биле на нормалната висина на собата околу 270.
Таа е некоја стандард висина. Мислам можеш. Види на икеа пример димензии за кревети на спрат, да добиеш претстава.