1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Детски соби

Дискусија во 'Дом' започната од SunnyGirl2, 9 август 2013.

1. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    4.450
    Ова беше пред неколку години кога не беа цени рипнати, не беа ни мн скапи ни најевтини.

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.403
    Допаѓања:
    16.959
    Дали ти нацртаа прво план и дали убаво знаат да искористат простор? И секако, со цени како се?:D
    Ако сакаш пиши ми пп

3. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.146
    Допаѓања:
    12.843
    А не, јас си нацртав како сакам да биде. Дојдоа земаа мерки, ми кажаа што може што не може од желбите мои, и после следно донесоа и монтираа. Цената беше таман, просечна колку што очекував за се што барав да се направи, споредував со цена на готов производ (онлајн цени посебно за кревет, посебно за плакар итн). Вака барем точно до сантим ми беше направено. Плус плаќав за огледало дека сакав на плакарот до горе да иде целото едно парче, тоа беше така поспецифично. Мислам и ја има собата на фб страната на слика, ќе побарам па ќе едитирам ако ја најдам дека е од пред 2 години.

4. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.146
    Допаѓања:
    12.843
    https://www.facebook.com/share/p/hQTrHwP19NPLueMc/?mibextid=oFDknk
    Се утепав од вртење по слики, ми помина времето за редактирање. Еве ја собата кога ја направија, полицата до шкафот десно не беше монтирана кога сликав само. Еве 2 години уште малце како ја користиме, не сум имала со ништо мака. Креветот е со механизам за кревање, тоа мислам ми е најискористениот дел, магацин е внатре :)
    Со минимални измени, како го замислив така ми го направија, дури и внатре шкафот дека има еден столб позади него, па малку имаше некои ц'цканици за да максимално се искористи простор.

На brm_brm и pamelche им се допаѓа ова.
  5. brm_brm

brm_brm Форумски идол

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    5.295
    Допаѓања:
    5.203
    Да, релно на тој простор не може на извлекување, ама пуста желба, хахахаха. за во иднина за секој случај си реков.
    вака најмногу ќе ми се искористи просторот. инаку имам опција и да го извртам креветот на другиот зид за да може да се извлекува, ама пак ќе ми се затвори скроз собата, во таква варијанта.

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.403
    Допаѓања:
    16.959
    Дали во соба со висина 240 е прикладно да се стави кревет на спрат? Колку да биде висината од првиот до вториот, дали може доле да ставам фиока?
    Се мислам да не ни е ниска собата :^)
    Т.е. само 40цм е столб на таа висина, инаку другите 50цм од креветот би биле на нормалната висина на собата околу 270.

7. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    4.450
    Таа е некоја стандард висина. Мислам можеш. Види на икеа пример димензии за кревети на спрат, да добиеш претстава.