Таа копијата на Атипас знаеш колку смрди ?! Ги фрлив јас. На изглед се скроз ископирани, ама... Ѓонот си нема врска со оние на Атипас. Теа многу се добри атипасот. Оние како чорап јас земав.ама не се за лето тие нели
Мојава за во јасли носеше чорапчиња. Несакав ништо да и ставам на нога за да биде боса првите две години. Чорапчиња купував од оние што не се лизгаат со силиконски форми одоздола,срциња, шепи или други чуда што имаат.
Колешка ги купува редовно а она е голем манџија за смрдеа. Рече ги испрала и откако се исушиле не смрделе. Е не знам дали се зимски летни, јас кажав, планирам само по чорапи во лето дека е уште во јасли.
Морам да си пишам тука неможам две недели во графинка на козле дежурни во сабота или недела одма наод помагајте како терате даваме за имунитет матичен млеч протект јуниор што не две недели после цел месец дома атибиотик инхалации козле не ни бега за викенд неможам веќе извинете морав некаде да си кажам
Додека не стекне имунитет така ќе биде. Нема магија, има помош од овие суплементи ама не е магија да се разбереме.
Види ги овие. Моиве кога мали не сакаа чорапи да носат, зиме лете сакаа боси, само овие ги прифатија и уште ги носат. Пријатни се и за лето, не потат ноџе а и за зима. Можеш да избереш дали на ѓонот да има силикон за да не лизгаат. Троа поскапички се, ама се рачна изработка и вредат за сите пари.
Мојава ги уби овие еј, ни испотено ноџе, стоплена секогаш… и како нови се. И овие ги имаше во Бејбицентар, сега ги нема штета… а и поефтини беа, 1500. Вака машала поскапи искачаат…
Мене ми ги носеа од Словенија ама како што погледнав имаат достава и за надвор. Ако не е прескапа доставата можеби можеш да си нарачаш
Прашање и совет до вас. 20м во јасли, обожава да оди во градинка, ама деновиве почнал интензивно да мава други деца и да ги гриза. морам да напоменам дека е многу љубезно дете, имаме кучиња, ги гали, гали цвеќиња и дрва, премногу се работи со него 1:1, нема никакви екрани, читаме, играме… некогаш знае и дома да не удри, веднаш корегираме. не знам дали е фаза, вади 5ки и некогаш го мава агресија. Но не ми се допаѓа што се случува. Не планирам да го удирам или возвраќам со сличен начин, збориме, моделираме… не знам каде грешам
Не грешиш ништо. Фаза е, исто како кај многу деца, вклучувајќи го и моето. Само зборување, покажување со примери и тоа.
Jas bi go zemala do 17.20 ama neznam ni kakvi se uslovite dali se okej ako ne odma otkaz da si davam dali bi go cuvale do togas voopsto
Рачунај дека дете од 12 до 5.20 ќе биде без храна или со четврт банана, една бисквита, некоја сува тортица... Ако ти одговара остај го. Плус и само ќе биде најмалку саатипол. И не ти стварам грижа на совест, апсолутно не, само таа е реалноста.