Не сум сигурна дали пак одново треба да пополниш искрено, ние сме таму од март почна син ми. Најубаво е или да отидеш или да се јавиш, има број на сајтот. Инаку чим имаш пополнето барање после тоа само се чека да ти се јават, тогаш кога ќе се јават да ви кажат дека сте примени се носат документи, не пред тоа. Ако можеш да фатиш врски, фаќај со време во меѓувреме сега додека чекате.
Мајка, откако пополни електронски они вас ве побараа? И дали треба уште нешто да пополнам, однесам или само чекам?
После неколку месеци ми се јавија од кога пополнив онлајн, отидов да однесам Октомври мислам беше документи од кога ми се јавија, и почна во март, до тогаш се чувавме дома. Инаку и јас не знаев што се прави од кога пуштив онлајн и отиде маж ми еден ден на лице место, на 5 минути од дома ни е и му објасни жената од управа како оди цел процес, ако можеш прошетај се до таму таман да видиш што ќе ти кажат и дали треба од ново да пополнуваш. Нема ништо плус освен онлајн пријавата за пополнување сега пред упис.