1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Децата и градинките

Дискусија во 'Дете' започната од coca, 23 декември 2009.

1. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.985
    Допаѓања:
    9.420
    Не известуваат. За поголемиот не ми го примија иако беше уредно пријавен 1 година претходно. Оди на приемен ден, види кога е во градинката и зборувај си, најубаво. Ако немаш некоја врска да те известува и да ти среди работа...

2. Veci@123

Veci@123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    1.120
    Ако имаш аплицирано онлине ти праќаат повратен маил со бројче за апликација .Во самиот маил имаш тел број јави се прашај.Јас се јавив ми рекоа да појдам до нивната канцеларија за да го запишат ,дека планирам од следна година.

На Joanna28 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lady*Bug

Lady*Bug Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2017
    Пораки:
    1.549
    Допаѓања:
    5.189
    Мајки малава ја запишав електронски во градинкава буба мара во Ново Лисиче кога имаше 3,4 месеци. Сега има 17. Како да дознаам дали е примена? Може без врски да ја викнат, да си знам со време што да правам? Ве молам ако некој има инфо да ми пише

4. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.985
    Допаѓања:
    9.420
    Мене во срничка сигурно не ми пратија никаков повратен одговор кога аплицирав онлајн. За бубамара не памтам, ама мислам исто беше. Тоа зависи од градинката.

5. Veci@123

Veci@123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    1.120
    Јас аплицирав ва пчелка 2 под ново лисиче.Се јавив на бројот ми рекоа да поминам до канцеларија да го запишат во список некој за следна година кај Лазе Ангеловски им е канцеларијата.Ги прашав и за малата дека е 4месеци ми рекоа да аплицирам од сега онлине.

На Cherry333 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Veci@123

Veci@123 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2024
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    1.120
    За сите градинки за ново лисиче канцеларијата им е во Лазе Ангеловски треба да отидеш да прашаш.Така ми кажаа кога се јавив да прашам.

На Lady*Bug му/ѝ се допаѓа ова.