Не известуваат. За поголемиот не ми го примија иако беше уредно пријавен 1 година претходно. Оди на приемен ден, види кога е во градинката и зборувај си, најубаво. Ако немаш некоја врска да те известува и да ти среди работа...
Ако имаш аплицирано онлине ти праќаат повратен маил со бројче за апликација .Во самиот маил имаш тел број јави се прашај.Јас се јавив ми рекоа да појдам до нивната канцеларија за да го запишат ,дека планирам од следна година.
Мајки малава ја запишав електронски во градинкава буба мара во Ново Лисиче кога имаше 3,4 месеци. Сега има 17. Како да дознаам дали е примена? Може без врски да ја викнат, да си знам со време што да правам? Ве молам ако некој има инфо да ми пише
Мене во срничка сигурно не ми пратија никаков повратен одговор кога аплицирав онлајн. За бубамара не памтам, ама мислам исто беше. Тоа зависи од градинката.
Јас аплицирав ва пчелка 2 под ново лисиче.Се јавив на бројот ми рекоа да поминам до канцеларија да го запишат во список некој за следна година кај Лазе Ангеловски им е канцеларијата.Ги прашав и за малата дека е 4месеци ми рекоа да аплицирам од сега онлине.
За сите градинки за ново лисиче канцеларијата им е во Лазе Ангеловски треба да отидеш да прашаш.Така ми кажаа кога се јавив да прашам.