Веќе си го запишав маслото во моб, ќе одам после или утре да го купам. Во комбинација со вакцината плус омега и пробиотик мислам дека е повеќе од доволно. Не знам за сирупов се мислам, пишав од која причина ни рече докторката да го пие. Ќе видам, имам уште време, од октомври ќе трга мојава
Пази само немој да земеш од Зегин ке ти дадат едно горчливо, тоа и од лушпа и семки е, немаат они од другото. Ова е на Herba Natura во мало стаклено. Ако е здрава по 2 капки, ако е настината, болна по 5..
колку време однапред треба да почнам да давам дефендил пред да го пратам во градинка? и освен дефендил што друго можам да дадам? мислев дефендил, молерс и ацидосалус да прскам. многу е се ова или?
Уште не сум дала мед, да не ми јави алергија? Всушност матичен млеч да не е за малку поголеми деца, бар 2 години?
Штом не си дала мед ништо не давај , мислам дека и јас после две почнав со млеч иако претходно јадеше мед.Инаку за матичен млеч јас си земам од Бомед
Нема некое правило. Може да почне во градинка и тогаш да почне да го пие. Не знам што е молерс ама дефендил и ацидосалус ти се доволни. Јас ќе терам само со дефендил и солени капки на почеток, па ќе вклучам по потреба беби оригано или ацидосалус.
Kolku moze da se stari brisevite za vo gradinka? Planiram prevenar da stavam pa zaedno so ks da zememe i brisevi. Edna nedela bi trebalo da e vo prasanje, nema da mi pravat problem vo gradinka taka? Da ne go matkam dva pati vo avicena.
Да, едно е. Барај го во Еурофарм. Еве моментално било на попуст, редовна цена му е 1150 ден: https://m.facebook.com/herbanatura....917019899/?type=3&source=54&ref=page_internal
Мајки читам спомнувате и се фалите од спрејчето Ацидосалус? Може некој да ми објасни за шо е точно, кога го прскате, колку често? Син ми на 10ти септември треба да тргни вградинка, веќе му давам насабајле рецепт за имунитет со мед и со триста чуда внатре, а сакам и Дефендил да му давам плус? И од тоа спрејчето? Да не е многу? Фала