па тоа зборам. дома давај здраво. а не да се бламираме зошо нема брокула у градинка а дома кобасиците за ручек
Ако сакате да си го храните на начин на кој сакате чувајте си го дома. Во градинка очекувам да јаде што јадар сите деца. Не можам да го чувам во стаклено ѕвоно.
Ќе си кажете во градинката дека такви работи кога има да не даваат на вашите деца, дека се хранат 100% здраво и органско.
Davaj mu nesto za imunitet jas davam defendyl i mollers iako mojata kerka ne ode na gradinka imunitetot i bese padnat esenta imase afti vo ustata I odkako pocnav so ovie sirupi fala bogu ne sme se razbolele
Поголемиот дел дечиња на почетокот кога тргнуваат во градинка многу често се разболуваат. На секој две недели или една недела им тече носето ај еднаш ќе земеш боледување, ама на секое течење нос неможе мајката да зима боледување. Ќе дојде ред и ти да го пушташ така детето така да не напаѓате одма.
И после оти не се менувале работите во градинките со кого да се менуваат бе алоо. Една ќе побара промени десет души ќе и јадат бубрези. Нека јадат крем банани и нека молчат, преку леб погача ќе бараат. Брокули и киви ма дај молим те. За роденден се знае што се јаде ладни и топли даски и руска салата со кифли. Ако ти е кеиф и Благица Павловска ќе ја викнеш у група на маса еднаш дете втор роденден слави.
Така е у таа дупка, дури и за крем банани ќе те надгласаат и на крај и будала ќе те направат дека ти нешто си шушу у мозокот. Брокули ебате ненормалните еј. Брокули да давале ај бегај таму со се брокули иш.
Да речеш дупка за одредени други работи ќе те сфатам. Ама зашто си потпишал дека нешто ти одговара. после тоа скокаш пу пу не важи - нека извинат. Мене не ми пречи да јаде крем банана. Немаат секој ден роденден. Брокула јаде дома. Ако не ми одговара ќе си го запишам во приватна.
Слободно цитирај ме нее проблем. Портокалот и кивата ја кажав за роденден. Не го коментирам менито во градинка бидејки нема во нашата такви блашки. Ама за роденден 1 крем банана нее проблем воопшто. Кога дома го хранам како што треба што штета ќе му направи таа 1 крем банана?
Кога потпишуваат договор за градинка потпишуваат и ладни даски за роденден или тоа на посебен анекс иде? И има точка јеловник или бланко потпишуваш капитулација? На некои им смета да јадат крем банани и се бунат. Верувам не е тешко крем банани да јадат дома сосе брокули. У ранче да им ги стават за по пат еве алтернатива. Да не им падне шеќерот.
Не. И кај вас е така. Баш и повеќе отколку тука. Правилата се тие. ИСТИ ЗА СИТЕ. Ти одговара - носиш дете. Не ти одговара, не носиш. Едноставно е.