За колку време се навикна? Утре ќе го носи татко му, не можам да го слушам толку да плаче, сакам одма дс го отпишам..
za 3 nedeli kaj nas posto ziveam stranstvo prvo 5 do 6 dena bev vnatre tamu ne se delese od mene nitu pa nesto go intersirase.Potoa picnavme na 10 min pa 30 pa saat i bese horor sedev nadvor go slusav i sto pati se prekoriv oti go ostavam vo gradinka.Gi iscitav site mislenja tuka citav se i sesto i site velea treba kaj nekoi vreme i taka bese po tri nedeli se opusti .Sega 3 meseci kako odi posreken nikogas ne bil. Daj mu vreme.i poleka da ne te gleda deka si voznemirena ke se sredi se.
Јас и’ земав на мојата памучни балетанчиња од ДМ, ептен се тенки и практични. И за дома и’ земав, супер се, и се перат во машина плус Лани имаше крокс, годинава вакви
Гумирани се доле, не е само платно. Како со оние гумички на чорапчиња што се за помали деца. Не ми рекле ништо во градинка, ми ги враќаат секој петок во ранец за перење (јас им кажав) и немало проблем.
Сега ми јави сопругот дека го „искарале“ за крокси, да бараме друго решение, се лизгале тие. Кај да најдам сега топлинка да не кошта мало богатство и да е отворена, лани тие што ги носеше убави беа, ама брзо се расипа лепенката и ништо.
Не ми се даваат за летни топлинки поише од 300, нема логика. Башка на моево толку брзо му расте ноџе, у сезона 2 пати мењаме обувки.
А летни сандали со лепенки што се да земеш? Ги има по пазарине мислам по 300 ден се. Има и во Вајкики мислам дека видов со ремчиња.