Оти ? Ти рекоа на ново адаптација? Мене ме прашаа колку да седи, реков цел ден. Си продолжуваме. Ако има проблем да ме барат. Не е тоа дете кое тек ќе се адаптира. Не им попуштај ако не прави проблеми. Кажи им дека детето е адаптирано и нема кој да го гледа. Оти си ги вртат како сакат.
Да цела недела оди по 2 часа,ќе виделе наредна недела како ќе бил, демек внатре бил тажен и растревожен. Преголема строгост и дисциплина.
Нормален, само еден ден го слушав како плачеше и плачејки искочи. Го терале со сила да јаде и се исплашил.
Колкав број на јасли е капацитетот во Срничка во Јане Сандански, Аеродром, и Буба Мара во Ново Лисиче? Ве молам некој ако знае нека пише, треба да ја запишеме малата со време, па некако се двоумам каде да биде. Со локација, овие две најмногу ни одговараат, па ако ништо друго, барем да ја запишеме некаде каде што се помали групите (ако тоа воопшто е возможно).
Мојот после година и пол тргна па немаше адаптација. Првиот ден само до спиење беше, после сипродолжи цел ден. Што им е на тие
Кога прашував за упис ми рекоа сега во корона 15 деца (веќе имаа 16-17), а во нормални услови стигале и до 30 деца. Кај син ми во група се 15, а на списокот мм видел две деца допишани со пенкало значи 17 се.