Sega ja ostaiv objekt sinolicka pisuva...i ja izglea en znam bebe kaj ostavam Da de znam ama poveke objekti se, jas mislev ova sto go pisuvate e za konkreten objekt. Pa vtor den...stoznam sto da kazam se adaptirame
Мојата е во Сончоглед, најискрено сум презадоволна. Не знам дали може да се генерализира за сите објекти на Весели Цветови, па да речам сегде е супер, ама овде стварно не можам да им најдам замерка.
Fala,pa ke se gledame. Prviot den 30min,denes skoro saat,utre planiram saat i nesto...toa e mora da se navikne A koja e 8 mart? I zaso razlicna dvajcata? I koja e soncogled?
Мајки морам да се консултирам со вас. Не сум вработена од проста причина што нема кој да ми го чува детето. Конечно ќе ја запишувам во градинка, бев направив муабет со негователкава се си објасни што како треба, и кога ми кажа треба потврда дека родители се во работен однос за побрзо да ја примат ме фркна глава. Сигурно има некоја друга мајка која поминала низ истово. Прашањето ми е како се снајдовте, што направивте итн ХЕЛП
Здраво на сите. Ми треба информација до колку часот најкасно работат градинките, т.е. До кога најкасно треба да се земе детето и дали во сите градинки е исто работното време или не.