Mnogu tapa na 2 mesta treba da nosis deca...mene doduse se mi e maltene na ista dalecina opstinata,onaa kaj sampionce i ovaa kaj loco croco ama mislrv deka samo vo sinolicka jasli imaat pa tamu ja staiv
Не е во сите исто еве во нашата е 15:30 па се тегнеме кој да ја земе мм е од 9-5 на работа , јас од 8-4 додека да стигнам 5...
Софи, јас на моите сосема случајно им дадов б комплекс на Бекутан. Јадачи се и двајцата ама од кога почнаа со сирупов, забележав дека многу повеќе сакаат да ручкаат. Пробај, сега е на акција во Зегин со ќесичките за имунитет чини околу 200 денари.
Да, од декември оди веќе скоро 4 месеци, а има една година. Лошо почна со многу настинки и отсуства, но за сега да не ја урочам знае да спои до 3 недели одење па да настине. Се надевам ќе продолжи со ова темпо па и подобро. Како го користите виранто, само кога ќе пројави знаци на настинка или?
Ние сме во друг клон, ама ептен сум задоволна. Мислам дека генерално е супер градинка, ретко кој да се пожали.
Виранто пред неколку месеци во различни аптеки го земав различна цена во ист ден. Едниот беше околу 500 ден, а другиот 270-300. На тој поефтиниот пишуваше препорачана цена на кутијата.