Така е, едната виде многу мака малиот стварно не беше спремен не ни збореше се пренервира додека се научи а и со месеци се одучуваа. Таму и тврдеа дека научен е а дома цело време во гаќи какаше мочкаше се пренервира
Kerka mi ja zapisav pred nekojden vo gradinka gi primija dokumentite iako jas ne sum vrabotena I od septemvri mi kazaa oti ke moze da trgne na gradinka
И цел охрид ќути уште не се собраа со петиција и потписи и бунење во општина.?..браво бе Децана значи сите со ешерихија, бактерии, болестии, кандиди ама после вакцините не чинеле...
Е така е, ама незнам зашто не се реагира другаркиве мислеа дека сегде е така баш им кажував дека во Скопје нема таков притисок. Неколку пати кога реагираа им беше кажано во група немало услови да ги соблекуваат а во јасли ако го ставеле ќе заостанувал пошто биле помали децата ако веќе сакале така, и те стават во никаква позиција
Не моето, за од другаркиве во охрид јас во Скопје сум. Нивните беа 2 и некој месец затоа им ги префрлија во група и бараа без памперс да биле
Нашле начин групите се сигурно празни малце деца. Кога никој не се буни тераат филм. Они си се оградуваат: Ние немаме услови. Директорот уво го боли поврзан со триста луѓе. Родителиве ќутат ...милина
Како бе така... Нашата е намалена. И од училиште кај синко и од кај малава од градинка е 600 и нешто ден. Општина Гази Баба.
Може треба нова тема да отвориме. Мене луѓе ми е многу страв од новиот вид хепатитис со аденовирус нешто што го пишуваат поврзан. Гледам грција 3 случаи 1 имаше србија. Викаат не е се уште за паника, ама срце ми се стега што ќе правиме со дечињава поготово со нашето здравство
Види на тајм ја има оваа вест и други поврзани статии има. https://www.slobodenpecat.mk/momche...vanje-vo-italija-poradi-nov-tip-na-hepatitis/
Како е во градинките каде што претстојуваат вашите деца, дали е дозволено да се зема детето пред спиење, да не спие таму?
Не е само одморите...а градинките,одиме на работа, паркчиња, родендени, поголеми деца во школо... се мислам ќе не фати хаос на есен. И јас сум многу наплашена а кај нас никој ни да излезе ни прес да кажат нешто што се случува што дознале до сега.