Ранчиња како што ти пишаа, ваикики, просветно, офис. Топлинки ваикики, босс ни се покажале ок. Инаку во аеродромските градинки во договорот пишува 2 месеци ако не оди. Иако искрено еве мене во короната никој не ми направи проблем, а 1,5година не одеше. Ако сакаш ќе го побарам договорот ќе ти пуштам слика
Ранчиња во Просветно дело, Офис плус... кажи дека ти треба за во градинка ќе ти покажат модели. Топлинки имав земено од Ваикики, случајно ги начекав 200-300ден беа. Лесни и лесно се виткаат. Веќе му се мали, па и ја сум во потрага на топлинки. Ве примија ли конечно? Во кој клон?
Може да. Фала ти. Конечно, уше да ми потврдат во кој клон точно. Малку е шашаво времево со вируси, ама ај, господ нека ја чува. Вие каде сте?
Ние уште во приватна. Не не примаат во државна, си чекаме ред. Се надевам додека почне и помалото ќе примат барем едно.
Дај боже. Хаос е државава. Ама изгледа аеродром и ѓорче го имаат овој проблем. Згради на секој чекор, а нема нови капацитети.
Jas rance zemav od edna trafika za bizuterija I od detska kuka prodavnica za igracki vo global strumica za 350 den vo lc waikiki se izgori skapi a ne se nesto posebno kvalitetni
@brm_brm види има топлинки во таа продавничката за чевли позади Бисер кај пазарчето,исто Ваикики имаме ние моментално ,а гледав и во Метро имаат убави и евтини на онлај страната можеш да нарачаш. Ти се јавија од Управа,беше ли документи да си земеш,таму ќе ти пишува во кој клон.
Како ви оди адаптацијата мама? знам вие сте помали така? мрп примивте? Што треба да се носи за дете дур е на адаптација? гледав слики преубава е. не сум отишла по документи сеуште. Супер, имам метро во близина. Гледав мат стар ама некако долниот дел како пластика е шо лизга не е гума, некако чудни ми беа.
По пола саат 2 дена, групата 11 дечиња од 8 до 18 м, иначе не сме уште ама ќе се вакцините, и Че не ни кажале што да се носи уште сме на адаптација
Јас искрено сум незадоволна од тие од вајкики ми ги донесоа. После си купивме цицбан од пеко еве 2 пар и сме презадоволни
Мајки по колку дечиња се во група во јасли и во прва мала во вашите градинки? Утре ќе одиме да го запишиме синко на список, сакам да испрашам сѐ, а не знам шо треба да прашам. Секое мислење ми е добредојдено.
Во јасли е твојата женска или прва мала? Наслушнав муабети дека биле 40 деца во прва мала група во градинката кај шо го запишавме на листа. Не се малку многу? Инаку, бевме, го запишавме на листа на чекање, тој шо ни ги зеде документите отворено ни рече ако не најдиме врски ќе чекаме минимум година-година и пол. Фино
Uste e jasli. Ne znam dali ke pravat sega izmeni ili ke ceka do sep. Nema mnogu deca ovaa gradinka nekako ni se pogodi neplanski