Истото ми е проблем и мене. Дома не спие, во градинка ќе лежи еден саат и ќе дремне 20мин, па навечер не може да заспие. За викенд станува во 8, легнува во 9. Преку недела се случило и 11 да ја фати, а станува во 7. Се пожалив на учителката, ми рече додека иде во градинка мора да легне во кревет. Таман работа до 6год да спие на пладне, мене ми е нелогично, ама немаат опција да ја остават да бои на пример, некоја тивка активност. И јас да лежам цел саат ќе заспијам на крај...
https://fokus.mk/kilogram-ovoshje-za-sekoe-dete-shto-posetuva-detska-gradinka/ Јас мака мачам овие две три недели откако даваат. Сака сама да ги носи накај дома нели големата женска и завршуваме со разлетани праски низ улица и дете што рика. Вчера прв пат мислам дека преживеав тантрум од нив. Стигнавме некако до дома и ги фрли на тераса и се трескаш од земја 15 минути. Сликовито...
Sekoe zapishano dete vo gradinka do dekemvri mislam beshe treba da dobiva po kiko sezonsko domashno ovoshje. Davaa pred 3 nedeli edno kilo kajsii pa edno kilo praski pa skoknaa edna nedela hehehhe pa sega pak praski. Ova e proekt na vladata za cela drzava
Твојава во која иде? Во главната е или таа над Државна? Нас во школо не полажаа со јабуки, и тоа едвај еднаш дадоа и толку. Мене тоа ми беа најубавите јабуки на свет
Јули и август не иде во градинка. Пријавив во управа дека од септ ќе си продолжи, али заборавив да прашам: за од септември ќе ми се јават ли да ме известат кај која воспитачка ќе биде? (од јасли ќе треба да почне во поголема група)
Од 6 е станата, литро кафе не ме спасува Ако се дружат со бабата, да и набавеме дијазепамче на време оти сегашната негувателка едвај чека детево да оди у прва мала