Ќе пуштам пријава за бебето денес,би тргнало да тргне во јуни следната година. Дали до тогаш ќе плаќаме нешто?
Штом го примат и потпишете договор веднаш плаќаш некоја сума,додека не почне да оди. Кај нас беше 500 денари месечно.
Кај нас јас колку што разбрав не е така. Барем таа едната знам дека сигурно не оди, за другата ќе прашам после. Таа и не мора да оди кај големите додуша, ќерка ми не ја сака баш
Кога ќе го примат и потпишете договор, тогаш ќе почнете да плаќате. Јас знам дека плативме па отидовме да потпишеме оти ми беше полесно така да им однесам уплатницата одма.
Епа зависи изгледа од градинка до градинка кај нас беа 2 нови и плус од јасли една негователка вкупно 3 беа до пред одмори годинава. Е сега таа од јасли од 1ви септември си се враќа во јасли.
На барањето пишав дека сакам да почне до година. Дали тогаш ќе ме викнат за договор или на пр сега од септември кога ќе формираат групи?
Мене ме викнаа тогаш кога кажав дека сакам да почне, а ми се јавија 2 месеци пред тоа дека е примена. И недела дена пред да почне потпишавме
Еееее @Skyler нема веќе толку ефтино, замина тој воз јас лани му зедов на син ми 1100 некаде на попуст вака пред почеток на школска, сега другарка купуваше 1000че нејзиниот модел...моето е убаво уште е океј, малку обеле ама ме нервира нема ниедна преграда внатре, некогаш ништо не можам да најдам
Zavisno od gradinka do gradinka sekoja so svoja politika. Voedno nekoj prasha i za premin od jasli vo prva mala i tuka e svoja politika neznaci deka so preminot ide negovatelka. Moze i dcete novi se zavisi od situacija i personal i gradinka
Салмонела во јасли во Центар... https://telma.com.mk/2023/08/30/tri...OnA8V2ObE0Y2zTGAaxjW_0uJpZG-yihKxrn4MsT1FSwGc