ако овие деца на 9-10 години се сликаат полу голи,дали размислуваат родителите што ке станат тие кога ке наполнат 15-20 години. Или земаат пари па не можат да размислат.Стварно не ги свакам
Девојчево се вика Кристина Пименова од Русија е има 6 години. Кој го интересира повеќе за неа нека види во спојлер. Спојлер Kristina Pimenova was born in Moscow, Russia on the 27th of December, 2005 but spent her first year living Metz, France. She has an older sister named Natalia (13yo) who is now studying in England, her father is a football player and her mom is currently not working and spends most of her time with Kristina wich according to her is a delight. Since birth Kristina has been travelling a lot and enjoys it immensely, since she is in the modelling business she gets amazing opportunities and gets to work abroad which she adores, any type of travelling is fun for her. Not only is it fun but it's also beneficial to her Education as she learns about different coutures and countries too! She first got started in modelling when she was 3 years old, anywhere her mom would go, people would tell her how adorable Kristina was and tell her to try modelling. Her mom decided to try it out and Kristie soon realised how much fun it was, especially catwalk and fashion shows. She's been having a blast ever since and is still loving every minute of it! Прекрасна е како искочена од некоја руска бајка. Таа исто така е гимнастичарка
Додека се без шминка,природни насмеани се преслатки,ама кога ќе ги видам оние како од тодлес&тиарес кои личат на пластични кукли со тон шминка на нив жал ми станува за тие исфорсирани невини души
ЛЕЛЕ ГОСПОДЕ ПРЕКРАСНА Е ! :О за разлика од тоа првото девојче што го видов на темава..штикли,фотошоп,пудра.немам зборови.
Ова девојчево од Русија е многу слатко.Како кукличка мала е.Барбика.Какви плави очиња има,срценце. Да имам едно вакво дома,ќе го изгмечам по тоа обравчињата. И да си го изјаснам мислењето за деца модели.Може да биде интересно,ама се со граница.Не да ги малтертираат и замараат со секакви ревии и фотосесии.Тоа е веќе измачување.
неможам да сватам зошто ги шминкаат и му прават фризури на тие мали деца па на тоа нежно лице уште ако се става шминка немаа они брчки брунки или било шо за да му покријат тогаш лицето му е најубаво додека се мали деца а они ги уништуваат,и на тоа првото дете му облекле штикли а оно не може да оди у нив гарант и тие му се големи.
неможам да ги сватам овие што ги шминкаат и поубави да не ќе бидат па они природно се најубави уште фале да ги издепилират и едни силикони да му турат и таман ке биде
Јас и општо не се сложувам со преголемо експонирање на децата, и мене не ми се допаѓа кога родителите ги користат соите деца за да заработат пари. Никогаш не би ги изложила своите деца на такво нешто!
Жално е ова што го прават, нормални ли се на дете од 10 години да ставаат кило шминка Океј, прифаќам да му напават фотосесија за детска облека и такви ствари, но деца да ги правиш манекенки... страшно. Ова се прифаќа Ова не!