Дечкото да плаќа за СЀ!

Дискусија во 'Канта' започната од savageu, 17 март 2023.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tomato

Tomato Нов член

Се зачлени на:
    7 март 2023
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    17
    Taa najjubavo si znae za nejziniot zivot sigurno mnogu mu znaci na deckoto i nego ic nego interesira dali e ona socijalen slucaj i moze toj da si dozvoli iljadnici evra da trosi za nea ,toa e licno niven zivot i netreba nikoj da se mesa

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  2. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Како знаеш дека имале секс? Дане ги снимаше? Зошто си вадиш работи од газ дека и плаќал патувања за да ја ебе? Толку ли си несреќна бе душо? :) стварно ми е жал за тебе.

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  3. tanjaaa

tanjaaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    2.370
    Леле какви драми, турски серии, шпански сапуници, хареми и уште шо не изначитав на темава. Имате многу бујна фантазија . Па ај јас да си кажам мислење.
    Прво со самото тоа што бараш мислење за "другарката" која шета и ужива кажува многу за тебе. Ако ми е мене права другарка би седнала со неа би ја потпрашала што се случува во врската и би и ги кажала сите можни верзии кои мене ми се вртат во глава, со предупредување да пази малку.
    А второ со самото тоа што се социјален случај кажува многу за неа, затоа што во денешно време каде секаде фалат работници, каде треба само желба да имаш да работиш и заработуваш и да си самостална, да дозволиш да си социјален случај ми е тотално несфатливо.
    И трето, тоа кој плаќа, кој шета и кај шета си е нивна работа

На kikkki, felisitas, DoubleK и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.782
    Допаѓања:
    40.612
    За возврат си му родила деца?
    Мислев дека децата се раѓаат затоа што сакаме да ги имаме, а не за возврат. Еве го проблемот со ваквите динамики.

На kikkki, WarriorAngel, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  5. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    И не преовиличувајте дека треба кој знае колку пари за да се прошета Европа. Достапни летови од по 40€ има и смештај од 15€. Не летајте толку и не јадете тоа што не е за јадење. Гледа Господ, се што пишавте може да ве снајди. Од спонзоруша, користољубива, изневерување. Аман приберете се.

На Biljarkata, ZAHRA, Star_dust и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.289
    Допаѓања:
    26.845
    Па и да и плаќал за да ја ебе , ништо страшно. Страшно е што има многу жени што одат се ебат за да бидат затворени и тепани и плус парите им се одземени. И плус цел град да ги озборува за џабе.

На ZAHRA, Selena01, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.408
    Хаха, наивна си очигледно хахаха

8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.408
    Е со ова се сложувам

9. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.920
    Допаѓања:
    8.431
    Богатиот плаќал оти имал задни намери. А сиромашниот гледам јас, предни намери :rofl:

Те манипулира дека спонзоруша е таа ако дечко и ја одвел за Париз. И секоја е спонзоруша и не чини што не сака да живее со него во стан во кој живеат 3 генерации, и како што беше твитот, и се слуша зборот на прадедо му кој е жив од 1908 :D

Абе ајде. Па и богатиот сигурно барал нешто за возврат? Вие со вашите дечковци немате луд секс? Му родила деца? Па бракот е за формрање семејство бе :D

Секакви луѓе постојат, не е се вака или така :~:

На butterfly6223, Biljarkata, hermosa и 8 други им се допаѓа ова.
  10. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Колку само љубоморно звучиш :) преиспитај се. Дечкото си идел често во Македонија за биде со неа. Што се запнавте не ми е јасно?

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Многу бедно звучите некои од вас. Љубоморни сте на врска каде дечкото ја сака девојката и често си доаѓа во Македонија за да ја види. Од друга страна и овозможува патувања барем еднаш месечно. Ајде легнете болни бидејќи вашиот маж ниту долен веш не знае каде му стои, а не пак да му текне да ве однесе за Париз или да направи било што за вас. Језиво.

Била спонзоруша бидејќи оде на одмор со дечко и при тоа тој и плаќа. А тоа што 60% овде се домаќинки, живеат во станот на мажот и немаат 2 денари во себе и бараат 200 денари месечно за улошки? Ќе ве разболи таа љубомора.

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.408
    Ма се тоа е во ред, до спонзорството. Нека си се гледаат чим му одговара супер. Јас да му кажам на моите најдов дечко и сега тој мене ме шета, ме носи сегде кај ке посакам секакви хотели странство по одмори... а мојте едвај крај со крај врзуваат (пример) верувај ИМАВ шанса. Ама знаеш како реагираа моите? Оти од планина се гледа дека некој сака да ме искористи или како да објаснам замени за секс! Ние се надеваме не е така во овај случај, ама чисто сумњам.. Ај сега нека биди по твое

13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.782
    Допаѓања:
    40.612
    Можеше да ме цитираш, не е толку тешко.
    Сѐ додека е нормално да кажеме "му роди деца" не одиме напред. Не, не му раѓам деца, имаме деца.
    Друго, дај прави разлика меѓу едно частење одмор во Париз и плаќање како да ми е родител. Не, не е исто. Апсолутно никој не рече спонзоруша, пробуваме да се осврнеме на друг аспект од ситуацијава ама нешто многу многу читање со разбирање нема.

На Bezimenka90, Vraloma и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  14. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    А од каде си ти толку сигурна дека таа плаќа со секс? Можеби ги запознал нејзините родители и тие го познаваат него? Ти си ти. А таа е таа. И тоа не ти дава право да кажуваш дека е спонзоруша. И твое право е ако дозволиш цел живот родителите да одлучуваат за тебе.

На kikkki, ZAHRA, mssuniquee и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.961
    Допаѓања:
    13.679
    Не, не сум му родила деца, заедно сме формирале семејство. Не сум јас крава за приплод.

16. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Дали сте вие свесни какви глупости измислувате?
    -Спонзоруша
    - Без достоинство
    - Што ќе кажат другите?
    - Одела за пари
    - Ја користел за секс
    - Плаќала со сек
    - Ќе ја изневери
    - Ќе ја искористи
    - Греота родителите и достоинството
    - 18 години имала прв дечко и бил ??
    - тој бил 30+++
    - тој не бил овде за неа кога таа имала стомачен вирус
    - се запознале онлајн
    - на патување се ебеле јаделе и пиеле и толку

Каде ги најдовте овие информации? Плус не читате дека и дечкото си доаѓал овде за да ја види?

Или вие во тајни врски посреќни сте, што од кај него во спална немате никаде излезено? Или вие во бракови што му слугувате на мажот бидејќи не знае ни чорапи да си најде дома?

На ZAHRA, mssuniquee, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Vraloma

Vraloma Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    845
    Пишав јас коло срече се окрече...
    Рамноправност во се и над се, па така има и такви мажулиња:rofl:

18. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.920
    Допаѓања:
    8.431
    @Angie1432 Не можам секој посебно да го цитирам, повеќе пати го прочитав истото.

Патем тоа "му родила деца" беше напишано така токму од членка што вели дека тоа било тоа "за возврат", затоа така го напишав. Затоа што до толку глупо го правите, дека жената тоа го направила бидејќи тој и купил кола. А не дека и самата таа сакала да оформи семејство.

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.386
    Допаѓања:
    40.748
    Моето лично мислење е ирелевантно на темава, пошто не соодветствува за цел машки род.

Ама, ако ме прашуваш за мојот избор, јас сакам амбициозни жени со кои може да ги одгледуваме децата, заедно.

За почит, сите ги почитувам како личности. Гајле ми е за нивниот приватен живот, нивна ствар како си го живеат. Ако се према мене океј, ја имаат мојата почит.
    Мене не ми се дел од личниот избор, а не сум им ни јас.

Така да, немам никаков проблем со нив. Успешно се избегнуваме. :D

Треба да го поставиш прашањево до таквите мажи, они да ти одговорат дали ги почитуваат.

Од мои познаници и пријатели, не ги почитуваат, ич, ама пак ги бираат, најчесто поради физички изглед. :)

20. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.291
    Допаѓања:
    21.360
    Луѓе без разлика колку и да е летот дали 40 или 400 еуро, тој дава пази за заедничко нешто. Целта која му е, не ме ни интересира, повеќе ми падна во око ова шо ја оговара на форум и изгледа е љубоморна малце. :D

Некогаш гледајте ја постапката што ја прави некого за вас. Мене ми се имаше случено мајка на една бивша моја, и велеше ајдеееее ламба (ко месечина шо е) и ја купив и ја нашла на алиекспрес и и рекла ејј види 20 долари е само а ти ја купил тебе.

Си велам во ум, а и кажа на мајка ти шо ти ја купив белезицата над 150 евра и то последните шо ги дадов тогаш заради твојот роденден?
    Секогаш ме боли што има олку површни луѓе, ама то е шо да прајш, па така се делат на уникатни и површни луѓе..

:)

На kikkki, hermosa, ZAHRA и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.