1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дечкото да плаќа за СЀ!

Дискусија во 'Канта' започната од savageu, 17 март 2023.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MyMala

MyMala Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    2.252
    Pa da setas ne e zavisnost, ona ne mu bara pari za leb
    Da ti rece tebe decko ajde idemo u Paris, ne ke mu reces ?

На Евроазија, _beautyy_, purpleblue и 11 други им се допаѓа ова.
  2. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Ееее сега си ја покажа ти баш другарската страна, дека му љубомориш на девојчето што нашла добро момче.Нејзе и се посреќило.И вие би сакале такво момче да имате признајте.Значи на неа ако и плаќа момчето као демек она утре се ќе трпи, ај не зезај.Колку ги има и финансиски стабилни се па се изневерувани,малтретирани ни крива ни дужна.Ти со твоите другарки ко баби на постојка сте нашле да ја коментирате и да очигледно вие сте и љубоморни.Баш ми е мило за девојчето и дај Боже цел живот да шета да е така среќна и да успее во се.Како велат сит на гладен не верува.

На Mnik, Евроазија, tel-ef и 16 други им се допаѓа ова.
  3. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Сме патувале, сега маж ми е ама секаде секој си плаќаше свој дел. Прво дома во тоа време не би ми рекле така ќерко, користи некој за финансии, нека ти плаќа се, не би дозволиле такво нешто никогаш. Колку ти е долга чергата, толку ќе си ги испружиш и нозете. Ако немам пари, нема да одам, а не да чекам друг да ме финансира и на туѓ грб да чекам пари и луксузи.
    Се си има своја цена плус, никој џабе ништо не прави, особено не кога станува збор за пари. Во таков случај кога некој некаде далеку живее, кратко го знам, многу сомнително. Не би се ставила на таков ризик, ебате луксузот, којзнае што позадина има се тоа. Многу наивен пристап.

На Евроазија, tanjita, Ajronmen и 2 други им се допаѓа ова.
  4. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Добро па можеби и она кога ќе се вработи ќе го почасти нешто и некое патување и ќе му подари нешто.

На Mnik, _beautyy_, Bitter-Sweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Тоа е прашање на време кога ќе биде и дали ќе биде, моментално ете не било. Вакви ликови најчесто и гледаат да искористат што повеќе, така ги учат од дома. Животна цел - богат маж.

6. Nana1156

Nana1156 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2023
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    212
    Поглупо нешто одамна немам прочитано! Знаеш кој менталитет во Мк не се менува? Зависта, завидливоста на луѓето и љубомората. За другарка пишуваш како е СОЦИЈАЛЕН СЛУЧАЈ и како БАШ НЕМА АЛИ БАШ ОНАКА потенцирано од твоја страна и што треба да најде исто некој социјален случај како неа ??? Не е газење на достоинство ако немаш дечко да ти плаќа.. Чиста завист, жалосно

На Mnik, Евроазија, _beautyy_ и 20 други им се допаѓа ова.
  7. MyMala

MyMala Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    2.252
    Dobro ti si imala i si platila, ama ona e socialen slucaj, sto ne znaci deka taa ne zlasuzuva da ima bogat decko i da seta so nego
    Ako ideme po toa 50/50 taa treba da bide u vrska samo so nekoj siromasen i taka dvete so socialno da ziveat
    Ubavo e ako edniot ima a drugiot ne, da se pomagaat megju sebe, od lubov a ne od korist

На kikkki, Mnik, Евроазија и 10 други им се допаѓа ова.
  8. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Ги има секакви и што сакаат да искористат, ама и што не сакаат.Тој треба тогаш да си бара некоја ли богата да е на иста таласна дожина со него?Греота вака утре некој да му каже на девојчето колку лошо ќе се чувствува.Ова ми текна како на серијата Руби она беше сиромашна и сакаше богати момчиња,а и Флоресита цвеќарката која беше сиромашна и предобра душичка и запозна богато момче.

9. Nana1156

Nana1156 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2023
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    212
    Ја никаде не реков дека млада , права , здрава особа треба да чека од други. Муабетот ми е дека девојката е социјален случај и дали треба да има исто социјален случај за дечко? Нејзината “другарка” отвара тема на фемина за нејзиното достоинство наместо да е среќна што прв пат излегла од Мк како шо е потенцирано. Постот на “другарката” пука од завист и нема што да се дискутира друго.

На kikkki, Mnik, _beautyy_ и 17 други им се допаѓа ова.
  10. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Те сфаќам добро што сакаш да кажеш, дури можеби за иста личност и збориме, многу одговараше опишаното, мала е Македонија :tmi:.
    Плус оваа што ја знам социјални случаи во наводници. Користат пари сите дома од социјални стипендии што сега се огромна сума, плус други пари што ги има за студенти, не знам точно што се земате, не студирам и не сум заинтересирана, не знам каква ти помош, работа на црно само за да не се пријавени и да им пуштат социјално, пензии од баби и дедовци, згора на се и дечко што се и плаќа и пред него се претставува како да нема ништо. Буквално така научени се, цицај пари од кај што можеш повеќе.

Последна измена: 17 март 2023
  11. savageu

savageu Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2015
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    145
    Леле а најсмешно е што девојчево е чиста злоба, а нејзините се мрзи живи невработени и уште како деца и збореа да си најде некој од богата фамилија да не се мачи и сега претпоставувам целосно ја поддржуваат во врскава, а се убивте од сожалување :rofl::rofl::rofl:

На Snowflake99 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.907
    Допаѓања:
    8.403
    Ама крај краева, како било чија врска и како тие одлучиле да биде некако влијае врз вас?

Ако ти сакаш да делиш 50-50 и чуваш фискални со твојот дечко, што ни прави разлика на нас останатите? Или ако тој ти се плаќа, пак, што ни прави разлика на другите?
    Ова е тоа што не го сфаќате.

Секоја врска и брак е индивидуална работа, не општински проект.

@savageu А ти зошто се дружиш со "злоба"?

На Mnik, _beautyy_, Bella ••• и 24 други им се допаѓа ова.
  13. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Ист случај од а до ш. Омажи се богато, гледај во која фамилија ќе влезеш. Гордо кажуваше како и викале браво ќерко, многу паметно си нашла, мажи се што побрзо со него.

На savageu му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Вау чиста злоба, а вие се дружите со неа!Тоа значи дека сте исти ама ете среќата на нејзина страна, а вие останавте со прстето показалче во уста.

На Mnik, noteforself, _beautyy_ и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Nana1156

Nana1156 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2023
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    212
    А како ти е другарка уствари? Кое другарство бе , ти ке збориш за менталитетот у Мк , а другарство немаш појма шо е.

На Mnik, _beautyy_, IRBBB и 9 други им се допаѓа ова.
  16. MyMala

MyMala Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    2.252
    Mnogu si kontradiktorna, ovoj post so prviot sosema sprotivni

На Mnik, _beautyy_, Bella* и 4 други им се допаѓа ова.
  17. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.625
    Допаѓања:
    16.921
    Некако ми делува како и они да сакаат малце да брцнат кај него во новчаничето ама неуспешно.Можеби сакаат другарски да го поделат како чоколадце хахаах.@savageu Ехее сега да ве земеше со неа да шетате леле,леле абе најдобра другарка ќе беше.Жално е што сиромашен човек највеќе се понижува зошто нема, како да била она крива зошто немала и нејзините родители не работат.Браво за Пепелашка, а вие сте како Гризела и Анастасија.Добро кажале старите другарка нож во грб ќе ти забие, и како што другарка може да ти скрши врат, никој така не може.

На _beautyy_, sj *O*, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Vraloma

Vraloma Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    845
    Она ти е современа Пепељуга:)

Ај добро, да не се смееме премногу, за последната реченица тотално си во право, ама загриженоста која неколку членки, а исто така и јас ја имам е од аспект да не и врши груминг.
    Сепак не знаеме се детално, колку години е таа, колку тој, каква возрасна разлика имаат итн.
    Онака нафрлано набрзинка што да помисли човек на прво читање, како било што било, достоинствено било или не:drunk:
    Еве јас вака поспана на прво прочитав дечкото да плаќа за СЕКС :rofl:

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.294
    Ако има и сака да плаќа, нека плаќа.

На tel-ef, _beautyy_, ane.bella и 10 други им се допаѓа ова.
  20. Vraloma

Vraloma Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2020
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    845
    Дури и кога станува збор за груминг?
    Пример таа еве спомнала членкава студирала 18 рани а тој 30+ или 40+
    Интересно размислување имаш, плати па клати:D

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.