Дечкото да плаќа за СЀ!

Дискусија во 'Канта' започната од savageu, 17 март 2023.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    23.617
    Па шетање низ Европа мислам дека не подразбира да зависиш финансиски од некој. Не ја тој храни кога не се заедно ако добро разбрав?

На sunshinebabe, ZAHRA, mssuniquee и 5 други им се допаѓа ова.
  2. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Но никаде не пишува дека е 18 и дека и е прв дечко :)

И зошто да не патуваат? Тоа дека ни е сјебан политичкиот систем и сме сиромашна држава треба да седиме и кукаме како немаме? Еве и јас да имам, ќе патувам секаде. Не гледам ништо лошо во тоа секој викенд да се патува ако се има финансиски средства.

Според вас љубовта не се искажува со пари, точно. Но не се искажува и со седење во 4ѕида секој викенд. Секој со можностите така? Ете дечкото сака да патува со девојката, тоа што овде некој не сака е друго.

Како бе цела иднина им ја скроивте? Типичен балканец, мајка му и татко ми заостанати, тој 32 години таа 18, таа ќе пере и готве тој ќе изневерува ?????? АЛОО

На IRBBB, cresa-jagoda и Agness им се допаѓа ова.
  3. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    4.398
    Како не подразбира? До кога со вакви размислувања, некои знаеме да се убиеме од работа за едно мочано патување а некои што ги боли п** обично сиромаштијата ке шета на туѓ трошок и тоа е за секоја пофалба?
    Секако дека додека има волна ке има и овци, заклучок не ви се испаќа да сте поштени, ако ја гледате Дамла од серијата бидете како неа најубо ке си помините... бог да чува

На desperate15 и Snowflake99 им се допаѓа ова.
  4. Nana1156

Nana1156 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2023
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    212
    Абе немој така да збориш те молам ке ги навредиме овие што не се “продаваат”
    Од оваа тема единствено шо можам да видам е наплашеност веројатно сте биле со такви кои ве гледале за секс. Кога почнав со дечко ми он имаше 6х поголема плата од мојата и у 90% случаи он плаќаше и ни у еден момент не се сомневав дека ке бидам искористена на било кој начин.. Сега ми е маж. А богат дечко или било каков дечко или било каква љубов немаат поради злоба!

На ZAHRA, cresa-jagoda, Agness и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Порано спонзоруши ги викаа, сега среќата ги погледнала, снаодливи биле :rofl::rofl:
    Ова само на форум, надвор од форум уште спонзоруши се викаат.

На Youknow и desperate15 им се допаѓа ова.
  6. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    4.398
    Да, нека прочитаат коментари од мажи како ги нарекуваат
    нека трепка

7. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    А според тебе тие сиромашните не смеат да имаат богат дечко? Поради вакви како тебе кои го делат општеството на сталежи не не бидува. Демек не може човек да се заљуби во ЧОВЕК без разлика на пари? Ете тој има и сега што? Девојка му е и ка сама кажи ЕДНА причина зошто да не ја зема девојката со него на патувања? Ама патем не биди Славица и светица што оди в црква само на Божиќ и Велигден. Демек вие немате грев па сеа удри по девојчето.

На ZAHRA, cresa-jagoda и Nana1156 им се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    А дали она ќе го сакаше и ќе беше со него ако немаше толку пари и толкав буџет за финансирање? 8-| Ваквите си пикираат таков профил на мажи, а тие мажи сакаат такви жени за да глумат доминантност со нивните финансии.
    Наивност, уште со розеви наочари се гледа светот. Не е филм ова каде што се функционира толку совршено.

На Peekaboo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Ќерка ти ако се заљуби во богат дечко спонзоруша ли ќе биде? Или ќе ги заклучив во детска 7 дена таму да тераат одмор? Колку заостанати мислења човече :) очобол.

Толку сте искористени во животот што не верувате во љубов? Што е чудно богат дечко да се вљуби во сиромашна девојка?

На M.B., ZAHRA и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    4.398
    Може да се заљуби, ама не та да дреми и неработи и се погодило бе друг па плака
    Ти знаеш дека секоја од нас има барем по двајца потенцијални "шетачи или спонзори" како сакаш? Па не зафативме да не сакаат во наводници
    хаха

11. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Имам доволно за да не и треба богат маж фала богу. Само што не би ми пречело да најде и некој што има помалку финансии од неа, се додека не ја користи за пари и финансирање. :) Има и мажи користачи, не се само жените.

12. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.153
    Допаѓања:
    27.236
    Малку треба да намалите со личните фрустрации, живеењето во облаци и да прифатите туѓо мислење. Капсот и наметнувањето на ваше лично мислење врз туѓо и спротивно задржете си го за дечковците.
    Ако планирате да водите нормална дискусија прво прочитајте што е тоа, а не право да рипате со заклучоци и тези.
    Независно дали ќе ме цитирате со капс или слично моето мислење е тоа. На крај на денот подобро недостижна и „непродадена“ отколку да вивнувам во облаци дека ме сака ради тоа што ме прошетал до Лондон и назад.

На Noranora и Snowflake99 им се допаѓа ова.
  13. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Зошто да не го сака? Јас моментално одземам плата 2х од дечко ми, а на почеток јас немав скршен денар. Треба сега да го оставам поради Славици како вас? Бидејќи нели богат со не богат не иде. Одма користење, изневерување, розови очила и други работи.

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  14. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    А ти ќе и го бидаш мажот? Бидејќи вечиш не и треба богат маж. Може во таков ќе се заљуби.

На cresa-jagoda и Nana1156 им се допаѓа ова.
  15. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Од каде знаеш поради која причина не работи и дека дреми?

Цел филм го направивте.

Дремела, не работела. Спонзоруша, од корист.

На ZAHRA, cresa-jagoda и Nana1156 им се допаѓа ова.
  16. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    23.617
    Вдиши длабоко и издиши.

Не ти се другите криви што треба да се ти мачиш за да патуваш.

Поентата ми беше, во ситуација каде што е врска на далечина, ако едниот има да плаќа за да се видуваат, и ја шета женска му... океј е. Не живеат заедно па да кажеме дека таа зависи од него. Не прави ништо непоштено девојката, не краде, не мами за пари?

На ZAHRA, mssuniquee, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Па најчесто богати со богати се земаат. Јас бев исклучок во моја фамилија и опкружување, само што дечко ми, сега маж беше амбициозен и никогаш не дозволил да зависи од мои пари.
    Нека земе каков сака, само да не ја користи. Ако забележам дека ја користи за пари или било што, ќе и отворам очи и ќе ја советувам да не биде наивна. Нема да дозволам некој да биде со неа само за пари.

18. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Во ред, нема такво пишано правило кој со кого треба да биде.

Од каде дојде до заклучок дека оваа девојка ја користат?

19. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    А зошто одма го свативте ова како некој да го напаѓа девојчето?
    Не.
    Само си кажавме свое гледиште на темата.
    Нека е жива и здрава девојката и ако сака нека оди секоја недела у Париз на негова сметка. Нит ми влага нит ми искача мене.
    Машини не сме да имаме исто мислење.
    За некого е ок за некого не е. Тоа нити значи дека го напаѓаме девојчето нити дека она не треба така да продолжи. Само значи дека нашиот став на тоа прашање се коси со нејзиниот.

На Vraloma, Snowflake99 и GirlRose им се допаѓа ова.
  20. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Она го користи дечкото за финансии де. Реков има и мажи и жени користачи. За пари се прават луѓето.

На Youknow му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.