Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дејвид Гета (David Guetta)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од badromance, 8 април 2010.

1. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    ОМГ , ДАВИД ЃЕТА..НАЈАК ПЕА4 НА СИТЕ ВРЕМИЊА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

2. Doberman

Doberman Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    519
    Ја имате ли чуено новата песна Sweat на Гета со Снуп дог (поточно Гета го има направено ремиксот на песната од Снуп дог)

Многу е јака песната :rock: :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=tuXlVHqcLrU

3. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Се надевам дека во Охрид ќе ги пушта комерцијалниве песни, love is gone, love don't let me go, open your eyes,when love takes over, sexy bitch,memories,the world is mine, tomorrow can wait..
    и дека нема да се стега со некои си диџеј сетови,како што има обичај,пошо цела журка ќе ја усере јако.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    За ова ли мислиш?

Леле колку се имам смеено на ова не си свесна, Дејвид Гета најјак пејач! А и последнион коментар, а Миле Китич најјак ДиЏеј :D :D :D

ОнТопик, јас одам, очекувам Just a little more love да ја пушти, таа ми е најубава од сите негови. И да, се согласувам со коментарот на Ашлинг да ги пушта комерцијалните песни, подобра журка ќе направи така. Јес да за диџеите и тие што ептен се разбираат во транс, таквите сетови се подобри, ама повеќето ќе бидат само комерцијалните песни што ги знаат. Очекувам јака журка, лето, Охрид, Гета!

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ова за журката летово во Охрид со Гета, вистина е или шекулации? :^)

6. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Токму на тоа Спаркс!
    Ама многу ми е рокер мене некако , а јас раперка и не ми иде.. :|

Гоу , вистина е потврдено е од Авалон.
    Патем ваљда и јас ќе одам , не сум љубител на ваква музика..ама сакам журка ! :rofl:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.732
    И јас се мислев дали е вистина за летната журка со David Guetta aма се покажа како вистина за среќа ...еднаш во Скопје ја пропуштив ама овој пат нема ! :)

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    епа штом е вистина, се гледаме таму :rock:
    во метрополис беше одлично, не се сомневам дека и во охрид ќе биде уште подобро :D
    само да не претера со цената на картите :tmi:

9. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Не се.
    Ова на Дејвид Гета е мек електроник, обид за многу слаб прогресив хаус, ма ни прогресив не можам да го наречам, со еден збор клаберска музика.
    Така да такви диџеј сетови ни малку не се добри за таква голема журка и општо се многу лоши и за слушање зошто ниту те креваат, ниту те спуштаат,само те тераат да се клањаш со 1/4 од трупот 3-4 цм од исправената положба или краен случај да си седниш на трева и да си мафташ со главата горе-долу.
    Да биде на пример Скази со диџеј сет, сите ќе колабираат.
    http://www.youtube.com/watch?v=iprJkgvTHSE
    Како и да е, вака да направи Охрид, Дејвидчо... ма лудила ќе биде!!!! :dance: :dance: :dance: :dance:

10. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Точно Ашлинг. Стилот е премногу комерцијален за да успее една журка на плажа. Не дека не може да се реализира журка со него на плажа или со некој рокер, но замислата со прогресивен хаус или еуро-транс на плажа е поинаква.

http://www.youtube.com/watch?v=NGKzoxjZepM
    Квалитетот е лош, ама барем е наше и плус струшко. :$

Не е работата, одиме на журка зашто ги знаеме текстовите. Јас одам да си ги истресам вошките, а со Дејвид Ѓета, најак пеа4, немам услови. :wasntme:

:!: И бубрег продавам за ова. Море двата нека одат. :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=AqjcHcig ... re=related

11. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    Душаааааааааааааа мојааааааааааааааааааа!!!!!
    2 дена пиштев кога видов дека ќе доаѓа во Охрид. Лани го пропуштив ама сега ... NO WAY!

12. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    The world is mine-najomilena :)

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    http://www.avalon.com.mk/NOV/index.php ;) Посебно задоволство ни е да ви го најавиме настанот кој ќе го обележи наредното лето во нашава држава. Човекот кој успеа да стане многу повеќе од DJ, продуцент и композитор и ги урна сите рекорди, човекот чии хитови со Rihanna, Madonna, Kelly Rowland, Estelle, Akon, Fergie... го одбележа 21-виот век, ќе има свое show на 1-ви Август на стадионот "Билјанини Извори" во Охрид !

Очекуваме да биде надминат рекордот на светски open air event во Македонија кој на истото место со 12.000 посетители го направи Lenny Kravitz.

Се гледаме на 1-ви Август во Охрид!

Повеќе детали наскоро!
    ах кога би имала можност да појдам :(

Знае некој колку пари се картите ???

14. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Kога кажаа дека ќе биде во Скопје се утепав од радување, одма купив карта... и дојде денов, журкава почна (едвај) и се разочарав. Нај тапа журка од сите, значи ДЈ ко Гета да дозволи да падне атмосфера 15 мин среќа излезе роботот мислам ужас. Жал ми е за парите. Него го сакав скоро највише ама сега ми е ужас. Секоја песна е иста у секој спот он е феаерот :puke: На сите други журки што сум била очекував да е полошо а испаднаа сите подобри. Тиесто и Пол Ван Дајк д бест :) :) од ко почнаа до крај нема престанување со играње.
    Гета - го нејќам веќе
    и да ... толку гужва ко на Гета немам видено, можеше да се умре, им стана одеднаш на сите wow, старите песни му се супер ама новиве....

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас се надевам токму на спротивното :) Ако пушта комерцијални хитови ќе ја усере скроз. Ако сакам јас да слушам лав ис гон ќе ја слушам дома. Шо ми треба Гета, да го клика плеј копчето? Јас би сакала добар сет. По можност да го слушнам стариот Гета али ова е тешко остварливо, го сметам за невозможно па барем се нардевам ќе ја рипне целава глупа комерцијала
    Ако веќе решил да прави песни со sexy bitch нека се класифицира ко поп печај, ко рапер....ко што сака, само нека не брука електронска музика. Или евентуално нека биде лигав хаус, а не хаус.....го брука.
    Порано Fuck me I'm Famous беше стварно нешто добро. Али тоа е, пари и слава те упропастуваат и забораваш на квалитет. Битно е Ријана да ја имаш у позадина :puke:

На ElleS му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Мислењето на Алиса кажало се што мислев да напишам.
    Ту мач комерцијала, веќе не ни сакам да го слушам.
    За жал летово ќе морам да лупнам пари за карта. Иако не сакам, ама сигурно нема да поминам цела вечер целосно сама во Охрид.

17. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Kарти мислам дека има од 800, 990, 1500, 2000.

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  19. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Мноооогу ама мноооогу ми е мака што не сум вечерва на Билјанини извори! Значи го обожавам чоеков :inlove:
    Убаво нека си поминат сите феминки што се таму во моментов :)

20. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    .
    .

............[​IMG]

............22:30-24:00 David Guetta - Live
    ............на директен линк со било кој плеер... :)