Ја имате ли чуено новата песна Sweat на Гета со Снуп дог (поточно Гета го има направено ремиксот на песната од Снуп дог) Многу е јака песната http://www.youtube.com/watch?v=tuXlVHqcLrU
Се надевам дека во Охрид ќе ги пушта комерцијалниве песни, love is gone, love don't let me go, open your eyes,when love takes over, sexy bitch,memories,the world is mine, tomorrow can wait.. и дека нема да се стега со некои си диџеј сетови,како што има обичај,пошо цела журка ќе ја усере јако.
За ова ли мислиш? Леле колку се имам смеено на ова не си свесна, Дејвид Гета најјак пејач! А и последнион коментар, а Миле Китич најјак ДиЏеј ОнТопик, јас одам, очекувам Just a little more love да ја пушти, таа ми е најубава од сите негови. И да, се согласувам со коментарот на Ашлинг да ги пушта комерцијалните песни, подобра журка ќе направи така. Јес да за диџеите и тие што ептен се разбираат во транс, таквите сетови се подобри, ама повеќето ќе бидат само комерцијалните песни што ги знаат. Очекувам јака журка, лето, Охрид, Гета!
Токму на тоа Спаркс! Ама многу ми е рокер мене некако , а јас раперка и не ми иде.. Гоу , вистина е потврдено е од Авалон. Патем ваљда и јас ќе одам , не сум љубител на ваква музика..ама сакам журка !
И јас се мислев дали е вистина за летната журка со David Guetta aма се покажа како вистина за среќа ...еднаш во Скопје ја пропуштив ама овој пат нема !
епа штом е вистина, се гледаме таму во метрополис беше одлично, не се сомневам дека и во охрид ќе биде уште подобро само да не претера со цената на картите
Не се. Ова на Дејвид Гета е мек електроник, обид за многу слаб прогресив хаус, ма ни прогресив не можам да го наречам, со еден збор клаберска музика. Така да такви диџеј сетови ни малку не се добри за таква голема журка и општо се многу лоши и за слушање зошто ниту те креваат, ниту те спуштаат,само те тераат да се клањаш со 1/4 од трупот 3-4 цм од исправената положба или краен случај да си седниш на трева и да си мафташ со главата горе-долу. Да биде на пример Скази со диџеј сет, сите ќе колабираат. http://www.youtube.com/watch?v=iprJkgvTHSE Како и да е, вака да направи Охрид, Дејвидчо... ма лудила ќе биде!!!!
Точно Ашлинг. Стилот е премногу комерцијален за да успее една журка на плажа. Не дека не може да се реализира журка со него на плажа или со некој рокер, но замислата со прогресивен хаус или еуро-транс на плажа е поинаква. http://www.youtube.com/watch?v=NGKzoxjZepM Квалитетот е лош, ама барем е наше и плус струшко. Не е работата, одиме на журка зашто ги знаеме текстовите. Јас одам да си ги истресам вошките, а со Дејвид Ѓета, најак пеа4, немам услови. И бубрег продавам за ова. Море двата нека одат. http://www.youtube.com/watch?v=AqjcHcig ... re=related
Душаааааааааааааа мојааааааааааааааааааа!!!!! 2 дена пиштев кога видов дека ќе доаѓа во Охрид. Лани го пропуштив ама сега ... NO WAY!
http://www.avalon.com.mk/NOV/index.php Посебно задоволство ни е да ви го најавиме настанот кој ќе го обележи наредното лето во нашава држава. Човекот кој успеа да стане многу повеќе од DJ, продуцент и композитор и ги урна сите рекорди, човекот чии хитови со Rihanna, Madonna, Kelly Rowland, Estelle, Akon, Fergie... го одбележа 21-виот век, ќе има свое show на 1-ви Август на стадионот "Билјанини Извори" во Охрид ! Очекуваме да биде надминат рекордот на светски open air event во Македонија кој на истото место со 12.000 посетители го направи Lenny Kravitz. Се гледаме на 1-ви Август во Охрид! Повеќе детали наскоро! ах кога би имала можност да појдам Знае некој колку пари се картите ???
Kога кажаа дека ќе биде во Скопје се утепав од радување, одма купив карта... и дојде денов, журкава почна (едвај) и се разочарав. Нај тапа журка од сите, значи ДЈ ко Гета да дозволи да падне атмосфера 15 мин среќа излезе роботот мислам ужас. Жал ми е за парите. Него го сакав скоро највише ама сега ми е ужас. Секоја песна е иста у секој спот он е феаерот На сите други журки што сум била очекував да е полошо а испаднаа сите подобри. Тиесто и Пол Ван Дајк д бест од ко почнаа до крај нема престанување со играње. Гета - го нејќам веќе и да ... толку гужва ко на Гета немам видено, можеше да се умре, им стана одеднаш на сите wow, старите песни му се супер ама новиве....
Јас се надевам токму на спротивното Ако пушта комерцијални хитови ќе ја усере скроз. Ако сакам јас да слушам лав ис гон ќе ја слушам дома. Шо ми треба Гета, да го клика плеј копчето? Јас би сакала добар сет. По можност да го слушнам стариот Гета али ова е тешко остварливо, го сметам за невозможно па барем се нардевам ќе ја рипне целава глупа комерцијала Ако веќе решил да прави песни со sexy bitch нека се класифицира ко поп печај, ко рапер....ко што сака, само нека не брука електронска музика. Или евентуално нека биде лигав хаус, а не хаус.....го брука. Порано Fuck me I'm Famous беше стварно нешто добро. Али тоа е, пари и слава те упропастуваат и забораваш на квалитет. Битно е Ријана да ја имаш у позадина
Мислењето на Алиса кажало се што мислев да напишам. Ту мач комерцијала, веќе не ни сакам да го слушам. За жал летово ќе морам да лупнам пари за карта. Иако не сакам, ама сигурно нема да поминам цела вечер целосно сама во Охрид.
Мноооогу ама мноооогу ми е мака што не сум вечерва на Билјанини извори! Значи го обожавам чоеков Убаво нека си поминат сите феминки што се таму во моментов
. . ............ ............22:30-24:00 David Guetta - Live ............на директен линк со било кој плеер...