Ја даваат во Америка на Telemundo со шпанска синхронизација и пошто немам друг избор тука ја гледам понекогаш. Инаку ако ви текнува и Сила е снимана во истата куќа. Fun fact: Девојката што ја глуми Рејхан не ми текнува на вистинското име во моментов, е верена за НБА кошаркарот Чеди Осман турчин роден во Охрид. Чеди пред 2 години на ALL stars викендот носеше патики со турско и македонско знаме. ( не дека инфото е поврзано директно за серијата ама ако пак да си кажам) P.S. аман ставајте бе работи во спојлер
И јас тоа видов, дека бил Турчин роден во Охрид вереникот нејзин. Многу убав пар ми се. И глумицата е интересна, ми се свиѓа што не е некоја што во сите серии ја има, туку нашле некој понов лик. Се едни исти глумци ги вртат, досадни се. Вечер баш ќе гледам, вака добар избор на глумци ми личи, се надевам ќе биде добра серија.
И многу убав пар се и во серијата со главниот актер, посебно таа ми е прекрасна. Мислам до 13 епизода имам гледано и до тука беше многу интересна, доста заплеткана и со "шокантни" пресврти.
A, за денешната епизода кога ќе дојдат да ја побарат Рејхан која е таа со портокаловата коса што дојде со Миран и девојката со неа?
Почекај неколку епизоди и ќе видиш која е, вака ако ти кажеме нема да ти е интересно Ме интересира колку се долги епизодите? Дали даваат по цела епизода или ги касапат?
Ќерка на зехра и Хазар, полусестра на Рејхан. Мн е јака, интересна, шо ќе намисли ќе напрај, се за миранчич, така ќе го вика Миран.
Спојлер сите деца на Азизе се мртви, има само внуци. Таа младата е Ѓонул, брачеда на Миран и негова сопруга ама само на хартија, таа го сака а Миран ја глед акако сестра.
Спојлер А, Рејхан јас мислев ја посвоиле скроз од непознати. Значи вистинска ќерка е на таа што мисли дека и е мајка, само таткото и е друг? Кој и е татко уствари? Џабе ве читав у спојлери, многу ми е измешано се.
Спојлер не е посвоена, мајка и е зехра, а вистинскиот татко ќе се појави ехее втора сезона,кога разбрал дека зехра е бремена не го сакал бебето и затоа се разделиле
Овој што плаче по Рејхан ја сака? Нели се братучеди? Знам дека Рејхан не е биолошка ќерка на синот на стариот и затоа стариот не ја сака, ама нели никој не знае за тоа?